De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

En is corona proof

RockArt Shop XL breidt openingstijden weer uit

RockArt Shop XL breidt openingstijden weer uit

Vanaf woensdag 1 juli gaat RockArt weer extra open. Na 2 maanden alleen op de zaterdag geopend geweest te zijn zal de RockArt Shop XL met het museum op woensdag t/m zaterdag en iedere 1e zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur geopend zijn.
 

De inrichting van de RockArt Shop met het museum is momenteel dusdanig aangepast om bezoekers voldoende afstand te kunnen laten houden.
In de shop is een uitgebreide collectie Vinyl (ook 2
e hands), CD’s, Boeken, T-shirts, Mokken en overige merchandise te koop waarbij tevens 70 jaar muziekgeschiedenis bewonderd kan worden.
Eén van de pioniers van de Nederpop, Peter Koelewijn heeft voor alle betalende bezoekers een gratis CD of DVD beschikbaar gesteld.

RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland.
 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker