De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bijzondere aandacht voor de vele streekproducten in Midden-Delfland

PUUUR Midden-Delfland lanceert nieuwe website

PUUUR Midden-Delfland lanceert nieuwe website

Eind mei heeft de Stichting PUUUR Midden-Delfland haar nieuwe website gelanceerd. Op de website is informatie te vinden voor een bezoek aan Midden-Delfland. Naast een uitagenda is er informatie over fietsen, wandelen, varen, eten & drinken, familie-uitjes en groepsuitjes, cultuur, overnachtingsmogelijkheden en vergaderlocaties in het groen. Ook is op de website aandacht voor de vele natuur- en recreatiegebieden, waar volop genoten kan worden van rust en ruimte.

Bijzondere aandacht gaat op de site uit naar de vele streekproducten in Midden-Delfland. Met veel liefde en passie worden in het bijzonder provinciaal landschap prachtige producten gemaakt, zoals melk, kaas, yoghurt, vlees, eieren, sappen, jams en druiven. Veel van deze producten kunnen rechtstreeks bij de boer of bij streekproductenwinkels gekocht worden.

Auberginesoepfietsen

Aan de hand van blogs en vlogs worden volgers van de website op de hoogte gehouden wat er in Midden-Delfland te doen is. De nieuwste blogpost vertelt over de ‘Auberginesoeproute’. Deze fietsroute loopt door Midden-Delfland en het Westland. Tijdens de tocht fiets je, langs stalletjes en lokale streekproductenwinkels, alle ingrediënten bij elkaar voor een heerlijke auberginesoep.

De website van PUUUR Midden-Delfland is te vinden via www.puuurmiddendelfland.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker