De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Absurdistisch cabaretduo De Fransse Eijkel doet een sprong in het diepe.

Paradijsvogels en tropisch opblaasfruit in de Stadsgehoorzaal

Paradijsvogels en tropisch opblaasfruit in de Stadsgehoorzaal

Sanne Franssen en (de Vlaardingse) Christian van Eijkelenburg, oftewel De Fransse Eijkel, monteerden in januari nog hun voorstelling Subtropique in de kleine zaal van de Stadsgehoorzaal. De daaropvolgende tour, waaronder een terugkeer in Vlaardingen in mei, werd vervolgens echter overspoeld door de sluiting van de theaters. Gelukkig heeft de stroming het duo toch terug weten te brengen naar Vlaardingen, want aanstaande zaterdag zullen zij hun (volledig gedesinfecteerde) subtropische zwemparadijs opzetten in de Grote Zaal voor 100 bezoekers.

De meermalig in de prijzen gevallen artiesten schetsen, in een absurdistische en humorvolle cabaretperformance, een afspiegeling van de wereld waarin wij leven. En dit kan natuurlijk het beste in de setting van een subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Het publiek kan, vanuit hun comfortabele theaterstoelen in een volledig nieuw ingedeelde Stadsgehoorzaal, hun ogen uitkijken tijdens deze parade van onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes.

De voorstelling is, in de korte periode waarin hij gespeeld is, overladen met 3 en 4-sterrenrecensies. Zo benoemt de Telegraaf onder andere dat je je “tijdens het ‘ronddobberen in deze tropische illusie’, die zeker ook visueel een lust voor het oog is” geen moment zal vervelen en noemt het duo “een verfrissende aanwinst in het huidige theaterlandschap.” Kaarten voor de voorstelling zijn nog verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaal.nl en voor wie liever vanaf de bank meekijkt is er ook de mogelijkheid om een livestream ticket te kopen.

De Fransse Eijkel - Subtropique

Zaterdag 4 juli 2020 - 20:30 uur

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Theaterticket: €22,00 | Livestreamticket: €5,00

Kaarten verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaal.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker