De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Is Henk Koudijzer het recept kwijt?

Palingkoffie met én zonder

Palingkoffie met én zonder

Opnieuw een Volendams feestje bij Omroep Vlaardingen. In het programma ''Op de koffie bij Henk Koudijzer'' zullen Kees Plat en Jan Schilder te gast zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Een uitzending met veel mooie muziek van Kees Plat en Tribute To The Cats Band.

Donderdagmorgen 11 juli zijn Kees Plat (Schien) en Jan Schilder (Koster) epicentrum der nieuwsgierigheid. Kees Plat, singer, songwriter, tekstschrijver, producer en gitarist zal zijn nieuwe single laten horen en komen praten over zijn solo carrière. Kees is medeoprichter van de meest succesvolle tribute band van Nederland, namelijk de "Tribute To The Cats Band''.

Alle theaters zitten bomvol om te luisteren naar al die prachtige muziek die de Volendamse band The Cats aan ons heeft achtergelaten. Manager Jan Schilder zal komen praten over de theatertour 2019/2020 die al bijna is volgeboekt en het geheim van het succes. Jan Schilder was ook de roadmanager van The Cats. 14 september een prachtig concert van TTTCB in het "Oude Luxor theater" in Rotterdam. 

Techniek: Willem de Wilt. En waar anders dan bij Omroep Vlaardingen.

2 commentaar(en) op artikel "Palingkoffie met én zonder"

Doe deze mannen de hartelijke groeten van ons en veel succes met de uitzending gewenst. Wij zien elkaar de 1e week van September als wij onze nieuwe single komen promoten, geschreven door Kees Plat natuurlijk.....wie anders haha..

Door: Gerrie en Ron Op:

Die verhalen......die verhalen....het blijft me altijd boeien. Alleen maar respect voor deze mannen,van het eerste uur. Zo mooi om die verhalen nog eens te horen. En dat terwijl zij zelf ook al bijna 20 jaar hard aan de weg timmeren ! Wij hebben met deze band al zoveel mooie dingen meegemaakt,is ook niet zomaar even op te noemen. Nu begrijpt U wel dat wij nog steeds op en top fan zijn van nederlands beste tribute band ooit ! Hoop dan ook dat wij het hele interview op FB kunnen lezen of kijken.

Door: Harrie Verstegen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: