De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voorlopig met aangepaste openingstijden

Museum Maassluis gaat weer open!

Museum Maassluis gaat weer open!

Vrijdag 3 juli a.s. opent Museum Maassluis haar deuren weer voor het publiek! Voorlopig met aangepaste openingstijden: vrijdag t/m zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het landelijke museumprotocol is inmiddels zodanig versoepeld dat ook de museumvrijwilligers weer aan de slag kunnen.Maximaal 8 bezoekers mogen tegelijkertijd het museum bezoeken, zodat u veilig en op uw gemak, in alle rust de tentoonstellingen kunt bekijken en de 1,5 meter afstand van uw medebezoekers kunt bewaren. Maximaal 8 bezoekers mogen tegelijkertijd het museum bezoeken, zodat u veilig en op uw gemak, in alle rust de tentoonstellingen kunt bekijken en de 1,5 meter afstand van uw medebezoekers kunt bewaren.

Burgemeester Edo Haan en wethouder van Cultuur Corine Bronsveld-Snoep bezoeken in het openingsweekend het museum om de nieuwe tentoonstelling ‘ \\ Maassluis bezet, vrijheid beperkt’ te bekijken. Deze tentoonstelling geeft weer wat voor impact de Tweede Wereldoorlog had op het dagelijks leven in Maassluis.Burgemeester Edo Haan en wethouder van Cultuur Corine Bronsveld-Snoep bezoeken in het openingsweekend het museum om de nieuwe tentoonstelling ‘ \\ Maassluis bezet, vrijheid beperkt’ te bekijken. Deze tentoonstelling geeft weer wat voor impact de Tweede Wereldoorlog had op het dagelijks leven in Maassluis.

Naast deze tentoonstelling zijn ook de kunstwerken van Adam Hoogendijk nog enige tijd te zien in de tentoonstelling ' \\ Maassluis als nieuwe inspiratiebron' met prachtige werken van de meest idyllische plekjes in en rondom Maassluis. De medewerkers en vrijwilligers van Museum Maassluis hoopt u snel  weer te zien!

Let op: stel bij ziekteverschijnselen uw bezoek uit. Het gaat hier om: verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius en/of benauwdheid.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker