Voetbalplaatjes in Museum Vlaardingen

Voetbalplaatjes in Museum Vlaardingen

Ben jij ook zo blij met de Eredivisie voetbalplaatjes van de Albert Heijn, maar mis je er nog een paar om je verzamelalbum compleet te maken? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de ruilmiddag in Museum Vlaardingen.

Het wordt DROOG5 aan de KW Haven

Het wordt DROOG5 aan de KW Haven

Op zondag 3 maart staat quintet DROOG5 in De Kroepoekfabriek om hun eerste album  ‘While Waiting’ feestelijk uit te brengen. Eerder stond het ensemble al op het Zomerterras en het broertje van North Sea Jazz: North Sea Round Town.

Grootser dan ooit ...

Grootser dan ooit ...

Het grootse meezingspektakel “Vrienden van de Wannebiezz” is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Elke editie leverde een gedenkwaardige avond op met veel muzikale verrassingen en de aankomende Vrienden van de Wannebiezz - op vrijdag 5 april in Sportcentrum Vlaardingen – gaat daar zeker niet voor onderdoen. Sterker nog: dit wordt het meest gevarieerde muziekfeest tot nu toe.

Melkmuseum gaat binnenkort open

Melkmuseum gaat binnenkort open

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/DELFLAND - Nog even geduld en dan heeft onze regio er weer een nieuw museum bij. Heel wat mensen fietsen en of wandelen door het mooie gebied tussen Vlaardingen, Schiedam en Delft. Op een zomerse dag is het dan ook een drukte van jewelste langs de Vaart. Binnenkort opent langs de Vaart het Melkmuseum.

Bromfiets # 2 - 2019

Bromfiets # 2 - 2019

De abonnee heeft de punten van de kokosmat ongetwijfeld nog in het achterwerk staan. Dit vanwege nachtenlang wakend wachten en posten voor de brievenbus tot de postbode eindelijk de nieuwe Bromfiets #2 - 2019 naar binnen zou mikken. Nu: het is eindelijk zover.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen