Ton Lebbink & Het Ontstaan

Ton Lebbink & Het Ontstaan

Als in Ton Lebbink zijn nachtelijke dromen een nieuw gedicht een enkele keer als hoofdrolspeler acte de présence gaf, deed deze opeenvolging van doordachte woorden en zinnen zich immer voor zoals een trotse vader zijn opgroeiend grut in de Sturm & Drangperiode zich het liefst ziet ontwikkelen.

Curry’s - Machteld Smid

Curry’s - Machteld Smid

Curry’s zijn uitgegroeid tot een nieuwe trend, ze zijn 'hot', en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten, maar ook omdat de recepten geschikt zijn voor liefhebbers van vlees en vis, alsmede voor vega- en flexitariërs. Ze worden op festivals steeds meer verkocht als streetfood en er worden restaurants geopend die zich erin hebben gespecialiseerd. En voor al die liefhebbers is er nu het boek Curry's van Machteld Smid.

Kopjes voor Kopjes voor Klauterwoud

Kopjes voor Kopjes voor Klauterwoud

Als initiatiefnemer van Stichting Kopjes voor Kopjes is Sara Kroos ruim een jaar geleden gevraagd te adviseren bij het rolstoeltoegankelijk maken van natuurgebied De Broekpolder. Dat was een enorme klus met een geweldige uitdaging in een heel groot gebied. Uiteraard kan zij dit niet alleen. Sara Kroos kan jouw hulp echt heel goed bij gebruiken, want zij heeft, naast het rolstoelpad, nog het een en ander nodig om de speeltoestellen geschikt te maken of aan te schaffen voor kinderen met én zonder beperking zodat zij samen kunnen spelen.

Programma Koningsdag

Programma Koningsdag

Koning Willem-Alexander wordt 27 april 52 jaar. Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg is sinds 30 april 2013 Koning der Nederlanden. Ter herinnering: hij is op 27 april 1967 te Utrecht geboren en is het oudste kind van prinses Beatrix der Nederlanden en Claus, Prins der Nederlanden, Jonkheer van Amsberg. Om dit heugelijke feit, ondanks dat er met enige regelmaat aan de poten van de monarchie wordt gezaagd, te vieren is er als vanouds een boordevolle Koningsdag met alle vormen van vertier.

Genomineerden Waterweg Cultuurprijs 2019 bekend

Genomineerden Waterweg Cultuurprijs 2019 bekend

In 2019 reikt de Stichting Waterweg Cultuurprijs voor de vierde keer een stimuleringsprijs uit. De prijs wordt om het jaar uitgereikt aan het beste idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord. In deze editie werd bijzondere aandacht geschonken aan het thema ‘taal in de breedste zin van het woord’. Met de prijs wil de stichting een stimulans zijn voor iedereen die met passie, plezier en bekwaamheid bijdraagt aan het culturele klimaat in de regio Waterweg Noord middels artistieke producties en culturele praktijken.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen