Ton Lebbink: ‘Jij hier?’

Ton Lebbink: ‘Jij hier?’

‘Jij hier!’ Ton Lebbink was verbaasd en blij tegelijk de ex-filmjournalist op Wolk 久, jiŭ of negen te treffen. Het was 26 maart 2020 en de ex-filmjournalist had op 78-jarige leeftijd het loodje gelegd en al zijn filmische en andere kritieken per direct node gestaakt.

ut feis van nijntje & het feessie van nijntje - Dick Bruna

ut feis van nijntje & het feessie van nijntje - Dick Bruna

Van alle nijntje-boeken zijn er in Nederland en Vlaanderen al meer dan 350 duizend verkocht in verschillende dialecten. Dat zullen er ongetwijfeld meer worden als we kijken naar twee van de zes 'vertalingen' van het feest van nijntje die onlangs zijn verschenen. Die heten nu ut feis van nijntje (in Den Haag) of het feessie van nijntje (in Rotterdam). De andere vier vertalingen zijn in het Brabants, Zeeuws, Gronings en het Amsterdams.

Uit de oven - Diana Henry

Uit de oven - Diana Henry

Hoe makkelijk kan koken zijn. Er hoeft niets aangebraden te worden, je doet alle ingrediënten in een braadslee, bestrooit ze met peper en zout, zet de braadslee in de oven en wacht tot het eten klaar is. Koken zonder tussenkomst, zegt bestsellerauteur Diana Henry, van wie na Simpel (2018) nu Uit de oven is verschenen. Een kookboek met honderd gerechten ‘waar je niet naar hoeft om te kijken’.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen