Hij is er weer! Met Cesar Zuiderwijk ...

Hij is er weer! Met Cesar Zuiderwijk ...

Het oudste bromfietsblad ter wereld met de toepasselijke naam Bromfiets is weer uit. Dit tweemaandelijkse magazine voor echte zwart-wit liefhebbers en andere lekkerbekken kent dit keer een full color aangezicht. Misschien een beetje raar, maar wel aantrekkelijk.

Terug in de Tijd

Terug in de Tijd

Op zaterdag 24 augustus organiseert de stichting Sjaak Foundation wederom de jaarlijkse muzikale middag voor senioren op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark te Vlaardingen.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Op zaterdag 24 augustus wordt om 11.00 uur een nieuwe expositie in Het Zonnehuis geopend. Dit keer zal Tia Sprott haar werk tonen.

Het grote Rembrandt voorleesboek - Koos de Wilt (red.)

Het grote Rembrandt voorleesboek - Koos de Wilt (red.)

Alweer zes jaar geleden verscheen Het Grote Rijksmuseum Voorleesboek. Dat werd een groot succes, want er zijn inmiddels tienduizenden exemplaren van verkocht. Dit jaar wordt herdacht dat Rembrandt van Rijn 350 jaar geleden werd geboren. In het Rijksmuseum is tot en met 15 september de expositie Lang leve Rembrandt te zien. En bij uitgeverij Rubinstein zag Het Grote Rembrandt Voorleesboek in februari al het licht, onder leiding van Koos de Wilt. Zeven gerenommeerde schrijvers van kinderboeken leverden vierentwintig verhalen aan, die samen met reproducties dit boek vormen.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen