De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De editie van 2021 staat gepland op zaterdag 19 juni

Midden-Delfland Dag voor het eerst geschrapt

Midden-Delfland Dag voor het eerst geschrapt

Omdat door het coronavirus alle voorbereidingen stilliggen, heeft de Midden-Delfland Vereniging besloten om de Midden-Delfland Dag op zaterdag 20 juni te schrappen en een jaar over te slaan. ‘Het is een onzekere periode waarin ieders gezondheid het allerbelangrijkste is’, aldus voorzitter Koos Karssen.

Dee Midden-Delfland Dag vindt sinds 1999 jaarlijks plaats in het derde weekend van juni om het Midden-Delflandgebied met al zijn waarden te promoten. De opening was dit jaar bij de Belevenisboerderij Schieveen, met activiteiten in Kethel/Schiedam en Schipluiden.

De editie van 2021 staat gepland op zaterdag 19 juni.

Themawandelingen
De MDV-themawandelingen op 2 mei (Bieslandse bos en kreken) en 6 juni (75 jaar bevrijding) gaan evenmin door. Al eerder werden de thema(vogel)wandeling in de Commandeurspolder in Maasland op 4 april en de stadsbijeenkomst in Lansingerland op 25 maart geannuleerd.

Verder vinden helaas geen ledenactiviteiten plaats. De verantwoordelijke vrijwilligers hopen zo snel mogelijk de draad weer op te pakken. Wel staat de volgende Midden-Delfkrant in de steigers na een onlineredactievergadering. Als alles goed gaat, komt het zomernummer van het verenigingsmagazine rond 13 juni uit.

ALV
De algemene ledenvergadering van 7 april  is voorlopig op woensdag 16 september; de planning is afhankelijk van de ontwikkelingen. Meer info: www.middendelflandvereniging.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker