De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Lunchconcerten en yogasessies

Het 1,5 meter programma van Theater aan de Schie

Het 1,5 meter programma van Theater aan de Schie

Vanaf woensdag 16 september is gaat het nieuwe seizoen van Theater aan de Schie écht van start. In het nieuwe seizoen keren de gratis toegankelijke yogalessen (Stilte aan de Schie) en Lunchconcerten terug! Wegens de RIVM richtlijnen is aanmelden wel verplicht. Dit kan via theateraandeschie.nl.

Vanaf woensdag 16 september zijn de gratis toegankelijke yogalessen (Stilte aan de Schie) en de Lunchconcerten weer te zien in Theater aan de Schie.

Houdt u van yoga? Kom tot rust bij de maandelijks terugkerende yogasessies in de theaterfoyer van Theater aan de Schie, onder leiding van yogastudio Yoia. Woensdag 16 september vindt de eerste sessie plaats van 10.00 tot 11.00 uur. U kunt daarna ontspannen de dag ingaan.

Een ander aan te raden ontspannen moment van de dag is het Lunchconcert. Woensdag 16 september om 12.15 uur ziet u een cello-piano concert met Wouter Mijnders en Jean-Baptiste Milon. Intense weemoedige, wanhopige en wonderschone Russische muziek van Rachmaninov, Grodzki, Prokofiev, Tsjaikowsky, Shostakovitch en Glazoenov. Er is gekozen om naast originele muziek voor cello en piano, ook een aantal prachtige liederen te bewerken. De intense teksten en klanken raken de ziel...de diepste lagen van pijn, verlangen, smart en passie…

Stilte aan de Schie en het Lunchconcert zijn gratis toegankelijk te bezoeken. Aanmelden is op dit moment verplicht. Reserveer een gratis toegangsbewijs via www.theateraandeschie.nl.

1,5 meter richtlijnen

Het theater volgt van binnenkomst tot afscheid nauwlettend de 1,5 meter richtlijnen van het RIVM op. Kijk voor meer informatie over het programma en de getroffen maatregelen binnen het theater op de website van Theater aan de Schie.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker