De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bericht van de organisatie

Haring- en Bierfeest nu op 18 en 19 september

Haring- en Bierfeest nu op 18 en 19 september

Gezien de huidige omstandigheden is het aannemelijk dat er in juni nog altijd gezondheidsrisico’s spelen en maatregelen gelden voor zowel publiek, deelnemers als organisatie.

Een optelsom van veel redenen leert dat we nu niet het geplande traject kunnen volgen. Daarom hebben we besloten het Haring- en Bierfeest te verplaatsen naar september en hebben we op de evenementenkalender 18/19 september gereserveerd.

Immers, mocht het zo zijn dat er na 1 juni weer wat vrijheid komt is de verwachting dat niet meteen alle deuren weer opengaan. Het Haring- en Bierfeest trekt duizenden mensen. Hopelijk zijn op 18/19 september alle beperkende maatregelen weer voorbij.

Nagenoeg iedereen wordt door deze pandemie geraakt. Het is duidelijk dat alle prioriteit uitgaat naar de gevolgen en oplossingen hiervan.

Zullen we afspreken dat we het verjaardagsfeest van de stad Vlaardingen uitgesteld gaan vieren met de bekende Vlaardingse onderlinge verbondenheid op 18 en 19 september?

 

1 commentaar(en) op artikel "Haring- en Bierfeest nu op 18 en 19 september"

Het wordt wel kiezen dan die dag : er is dan ook al de NL Schoon actie en waarschijnlijk ook de Vlaardingen Schoon Challenge ...

Door: Jomar Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker