De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

‘Shrek’

Gratis kinderfilm in De Windwijzer

Gratis kinderfilm in De Windwijzer

Op woensdagmiddag 21 oktober in de herfstvakantie wordt om 14.00 uur De Windwijzer de kinderfilm ‘Shrek’ vertoond. Toegang is gratis!

Shrek is een Amerikaanse komische computeranimatiefilm, geproduceerd door de firma DreamWorks. De hoofdrolspeler is Shrek, een groene oger. In 2001 werd het eerste deel uitgebracht.

In een moeras in een niet bij naam genoemd land woont de oger Shrek. Hij is erg op zichzelf en jaagt iedereen die in de buurt van zijn huis komt weg. Op een dag besluit Heer Farquaad, de koning van het nabij het moeras gelegen koninkrijk, om alle sprookjesfiguren uit zijn rijk te verbannen. Hij gebruikt uitgerekend Shreks moeras als opvangkamp voor deze personages. Shrek pikt dit niet en gaat, tegen zijn wil vergezeld door Donkey (de ezel), naar Farquaad om verhaal te halen. Farquaad heeft ondertussen zijn zinnen gezet op de mooie prinses Fiona, die opgesloten zit in een toren bewaakt door een draak. Hij heeft zelf niet de moed om haar te gaan bevrijden, maar wil wel met haar trouwen om koning te kunnen worden. Wanneer Shrek komt klagen, maakt Farquaad een deal met hem; hij zal Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen.

De toegang is gratis en er is ook nog limonade en wat te snoepen. Reserveren is i.v.m. de coronamaatregelen verplicht en gaat via: aanmelden@dewindwijzer.nl. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker