De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Les Plus Belles Années d’une Vie

Filmtheater Het Zeepaard op 9 en 12 juli

Filmtheater Het Zeepaard op 9 en 12 juli

Les Plus Belles Années d’une Vie
(Frankrijk, 2019, 90 min.)
Regie:
Claude Lelouch
Met:
Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Monica Bellucci e.a.

In de nieuwe Lelouch Les Plus Belles Années d’une Vie komen Jean-Louis Trintignant en Anouk Aimée – vijftig jaar later – weer samen in het vervolg op de iconische liefdesvertelling Un Homme et une Femme (1966). Een vrolijke en aangrijpende ode aan het leven, over de tand des tijds en liefde die niet uitdooft.

Nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar van wie zijn geheugen en dromen nog vol zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer als tachtigers en hun verhaal gaat verder waar het vijftig jaar eerder stopte. Eerst onwennig, maar dan springen de vonken weer over.

De acteurs spelen nog even indrukwekkend als vijftig jaar geleden, toen ze als dertigers tegenover elkaar stonden. Ook de soundtrack is opnieuw van componist Francis Lai.

★★★★ VPRO Cinema
Sympathiek vervolg op klassieker.

Het Parool
Toont de onuitwisbare indruk van onafgemaakte verhalen.

de Filmkrant
Bitterzoete nostalgiereis die ontroert.

Donderdag 9 juli om 20.30 uur en zondag 12 juli om 16.15 uur.
Reserveren is nu verplicht.
Kijk voor alle informatie op: www.hetzeepaard.nl
Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in Vue Vlaardingen.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker