De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

In de Windwijzer

Filmavond - ‘For Sama’

Filmavond  - ‘For Sama’

Op vrijdag 25 september wordt om 20.00 uur in De Windwijzer de indrukwekkende filmdocumentaire ‘For Sama’vertoond. In deze documentaire legt regisseur/journalist Waad al-Kataeb met haar camera de Syrische opstand tegen dictator Assad in rebellenbolwerk Aleppo vast.

Intussen werkt haar man Hamza in het door hem opgezette noodziekenhuis, dat uiteindelijk doelwit wordt van een bombardement. Het jonge gezin met dochtertje Sama worstelt met het dilemma: vluchten voor veiligheid, of blijven om hun vrienden in het verzet te helpen? De documentaire is als een liefdesbrief van de regisseur aan haar dochtertje. Een intieme en hartverscheurende blik van binnenuit op het Syrische conflict. De film won in 2019 op het filmfestival van Cannes de prijs voor Beste Documentaire.

Kosten: € 6,- (inclusief koffie/thee en een drankje)

I.v.m. coronamaatregelen is aanmelden vooraf verplicht. Dit kan via: aanmelden@dewindwijzer.nl.

De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker