De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

In Theater aan de Schie

Deze voorstellingen in oktober en november gaan wél door

Deze voorstellingen in oktober en november gaan wél door

Sinds woensdag 14 oktober 22.00 uur zijn de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus van kracht. De maatregelen zorgen ervoor dat voorstellingen die in Theater aan de Schie plaats zouden vinden, verplaatst moeten worden. Het Schiedamse theater heeft zijn best gedaan om ook een aantal voorstellingen te behouden in de maanden oktober en november. Uiteraard houdt het theater zich bij iedere voorstelling strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

De aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus zijn sinds woensdag 14 oktober 22.00 uur van kracht. De maatregelen zorgen ervoor dat voorstellingen die in Theater aan de Schie plaats zouden vinden worden verplaatst. Het Schiedamse theater heeft zijn best gedaan om voorstellingen te behouden en met veel plezier kunnen zij melden dat er óók voorstellingen zijn die de komende periode wél doorgaan. Daar is Theater aan de Schie natuurlijk ontzettend blij mee! In tijden waarin deze gedeeltelijke lockdown ervoor zorgt dat wij allen veel thuis zijn, kan het theater met deze voorstellingen een gezellige en intieme avond uit bezorgen. Uiteraard houdt Theater aan de Schie zich strikt aan de anderhalve meter afstand en per voorstelling ontvangen zij maximaal 30 gasten.

In oktober gaan de volgende voorstellingen zoals gepland door: Vuile Huichelaar Het feest kan beginnen! op woensdag 21 oktober, Alle Tijd. van Jan Rot op donderdag 22 oktober, Orson Welles’ The War of the Worlds op donderdag 29 oktober en Home van Iris Hond op zaterdag 31 oktober. In de maand november is de voorstelling Antibodies van Theater Rotterdam te zien op zaterdag 7 november.

Houd de website van Theater aan de Schie in de gaten voor actuele informatie over de voorstellingen. Alle kaartkopers van voorstellingen worden schriftelijk op de hoogte gebracht door het theater of de geplande voorstelling doorgaat, wordt verplaatst of geannuleerd.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker