De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Susan Ruiter kleurt vrolijk mee

Bloemen en vissen kleuren haringstad

Bloemen en vissen kleuren haringstad

Galerie Susan Ruiter heeft aan het begin van deze maand haar voorjaarsexpositie ingericht. De werken die te zien zijn sluiten prachtig bij het thema ‘haringstad’ aan en dat past weer mooi bij de Open Ateliers Vlaardingen die deze maand georganiseerd worden.

In de galerie op de Hoogstraat zijn de werken van Edith Madou te vinden. Deze kunstenares maakt vrolijke, grappige werken geïnspireerd op de zee. Een kijkje in het rond laat je humoristische vissersbootjes en bijzonder creatief tentoongestelde vissen zien.

Tegenover de keramieken hangen de fleurige werken en landschappen van de bekende Vlaardingse kunstenares Carry van Delft. Ook dit past perfect bij de sfeer van de oude ambachtelijke Hoogstraat. De kleurrijke schilderijen en beelden van Susan Ruiter zelf, krijgen uiteraard ook een plekje in de tentoonstelling.

De voorjaarsexpositie loopt tot eind juli. Op 25 en 26 mei zijn veel ateliers en galeries geopend in verband met de Open Ateliers Vlaardingen. De officiële opening van dit evenement, wordt op vrijdagavond 24 mei vanaf 20:00 gehouden in galerie Susan Ruiter. Hier wordt u ontvangen met Vlaardingse bubbels en live-muziek.

www.susanruiter.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker