JONGEREN ATELIER: Online Expositie

JONGEREN ATELIER: Online Expositie

Om jongeren met een interesse in kunst de mogelijkheid te geven hun talent, skills en een eigen netwerk verder te ontwikkelen startte KADE40 i.s.m. Stedelijk Museum Schiedam het Jongeren Atelier. Het werk dat gemaakt is tijdens dit project wordt tentoongesteld in een zelf opgebouwde expositie. In verband met de huidige corona situatie zal het werk te zien zijn in een online expositie.
 

''Op de koffie bij Henk Koudijzer'' met ''Orgel Joke''

''Op de koffie bij Henk Koudijzer'' met ''Orgel Joke''

Donderdagmorgen weer een nieuwe uitzending van het programma "Op de koffie bij Henk Koudijzer" bij Omroep Vlaardingen. Van 10.00 tot 11.00 uur muziek van artiesten die reeds eerder te gast waren in dit programma en nieuw uitgebrachte nummers.

De Vlaardinger 10 jaar oud

De Vlaardinger 10 jaar oud

Digikrant De Vlaardinger is dit jaar op 1 juni, vandaag dus: Tweede Pinksterdag, twee Lustra oud. Om dat feit kracht bij te zetten en op gepaste wijze te vieren mochten alle cafés, kroegen en restaurants weer open. Een mooier cadeau kun je als krant niet krijgen!

Cafés heropenen

Cafés heropenen

‘10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 …’ Een gejuich en de terrassen waren heropend. Klokslag 12.00 uur, het leek wel Oudejaarsnacht bij dag, proostte burgemeester Bas Eenhoorn samen met nachtburgemeester Leo IJdo op een verantwoordde voortzetting van het kroegleven in al haar facetten.

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker