Wie Wil Weten Waar Jetten Woont?

Wie Wil Weten Waar Jetten Woont?

Hoe lang of kort is het nog maar geleden dat de vierjaarlijkse flyer met de titel Uw gemeenteraad, nota bene uitgegeven door de gemeente Vlaardingen, bol (35 stuks) stond van raadsleden, hun adres met postcode, een telefoonnummer, het e-mailadres en een pasfoto alsof de wereld enkel uit zonneschijn bestond.

OV? Oh, Vergeet het maar!

OV? Oh, Vergeet het maar!

Waarman sprak met een zo op het oog keurig heer. Strak in het zomerpak alsof ‘ie zo uit Max Havelaar was weggelopen. Fijne dictie, waar het gemiddelde raadslid annex collegedeel nog het een en ander van kon leren, en een verder vriendelijk voorkomen zoals je tegenwoordig nog zelden treft.

Columnist iedereen voor

Columnist iedereen voor

Consternatie in de Schelvispekelenclave. Volgens Waterweg Actueel was er 10 juni sprake van een primeur. De boze burgerstiefmoeder A.J. zou deels in Breda wonen. Wie de columns van Waarman leest kon op 28 mei al tussen de regels van dit feit kennisnemen: https://devlaardinger.nl/columns/artikel/staking-ov-niks-gemerkt

AH werkloos: ‘Nu beter op kleintjes letten!’

AH werkloos: ‘Nu beter op kleintjes letten!’

Waarman kuierde relaxed tussen 2.699 enthousiastelingen door en rond Vlaardingen. Na het ei-loze gekakel van M en de cabareteske en tot gemeend lachen stemmende teksten van Dorpsomroeper Peter de Jong, die van 04.00 t/m 09.30 uur de stad ludiek promootte, sloot de scribent naadloos aan in een schier oneindige rij kleurige wandelaars. Stuk-voor-stuk vanaf de start op weg naar de finish. Een enkele domme automobilist (met) haast(,) massaal de Westhavenkade induwend.

Staking OV? Niks gemerkt!

Staking OV? Niks gemerkt!

Het is weer eens een verontrustend bericht als het Journaal aankondigt dat er weer eens een staking is bij het Openbaar Vervoer. Zeker als de Belg er ook van bericht een feit om rekening mee te houden. Waarom dit (OV) met hoofdletters geschreven wordt is een raadsel. In Vlaardingen e.o. weet nog haast niemand wat dat is: OV. Alleen heel oude mensen als Waarman hebben nog een vaag idee van groene treinen en een redelijk kloppend dienstschema.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag

Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag

Tja, de Vlaardingse politiek. Hebben we het dan over het besturen van een stad met alles wat daar voor nodig is en op een zorgvuldige en adequate manier gedaan moet worden? De heer Buischwater denkt daar ernstig het zijne van.

Een burgemeester haar kudde niet onder de zweep hebbende, een aantal wethouders die wat stuurloos ronddobberen, een raad die de weg die bewandeld moet worden helemaal kwijt is. Wat is dan de oplossing? De bevolking, ernstig reagerende op de sociale media weet het allemaal het beste, opruimen die handel, pek en veren, de stad uit. En dan weer stemmen op de volgende '' politici'' die zich opwerpen alszijnde '' wij hebben alle oplossingen, wij maken van Vlaardingen weer een leefwaardige stad''. Tja, en dan begint het hele circus weer opnieuw.

De heer Buischwater heeft menig college en gemeenteraad meegemaakt en dat verblijdde hem op geen enkele manier.

Wat er nu, collegematig zit is een verzameling van lieden die vooruit geschoven is door partijen die een armoedig bestuurdersbestand hebben. ONS, een partij die redding van de Vlaaringse problemen zegde te zijn is door het gedrag van de heren Peppi en Kokkie een schaduw van zich zelf geworden. De ''heren'' Boers en Thiele zouden zich diep moeten schamen zoals zij hun stadse invulling beleven en een goede besturing in de weg staan.

Zoek een andere invullig van je leven is het advies van de heer Buischwater en doe iets leuks met de voedselbank, met een brei clubje of een ander mooie instantie zodat de jullie negatieve energie Vlaardingen ervaart omgezet wordt in iets positiefs. Mijne heren ex ONS, verlaat de raad en doe wat je hebt beloofd: Namelijk al het goede voor Vlaardingen. En gezien de resultaten van uw doen heeft de heer Buischwater het gevoel dat het voor jullie belangrijker is te schoppen dan te helen.

Tejo Buischwatersr.zp
Ontwerper van de Vlaardingse haring
Ontwerper van de Vlaardingse haringgraat
Tunnelvisionaire. Io
Lid der eerste klasse van NESAV.

1 commentaar(en) op artikel "Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag"

Inderdaad

Door: Aad. Ottervanger Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen