De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag

Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag

Tja, de Vlaardingse politiek. Hebben we het dan over het besturen van een stad met alles wat daar voor nodig is en op een zorgvuldige en adequate manier gedaan moet worden? De heer Buischwater denkt daar ernstig het zijne van.

Een burgemeester haar kudde niet onder de zweep hebbende, een aantal wethouders die wat stuurloos ronddobberen, een raad die de weg die bewandeld moet worden helemaal kwijt is. Wat is dan de oplossing? De bevolking, ernstig reagerende op de sociale media weet het allemaal het beste, opruimen die handel, pek en veren, de stad uit. En dan weer stemmen op de volgende '' politici'' die zich opwerpen alszijnde '' wij hebben alle oplossingen, wij maken van Vlaardingen weer een leefwaardige stad''. Tja, en dan begint het hele circus weer opnieuw.

De heer Buischwater heeft menig college en gemeenteraad meegemaakt en dat verblijdde hem op geen enkele manier.

Wat er nu, collegematig zit is een verzameling van lieden die vooruit geschoven is door partijen die een armoedig bestuurdersbestand hebben. ONS, een partij die redding van de Vlaaringse problemen zegde te zijn is door het gedrag van de heren Peppi en Kokkie een schaduw van zich zelf geworden. De ''heren'' Boers en Thiele zouden zich diep moeten schamen zoals zij hun stadse invulling beleven en een goede besturing in de weg staan.

Zoek een andere invullig van je leven is het advies van de heer Buischwater en doe iets leuks met de voedselbank, met een brei clubje of een ander mooie instantie zodat de jullie negatieve energie Vlaardingen ervaart omgezet wordt in iets positiefs. Mijne heren ex ONS, verlaat de raad en doe wat je hebt beloofd: Namelijk al het goede voor Vlaardingen. En gezien de resultaten van uw doen heeft de heer Buischwater het gevoel dat het voor jullie belangrijker is te schoppen dan te helen.

Tejo Buischwatersr.zp
Ontwerper van de Vlaardingse haring
Ontwerper van de Vlaardingse haringgraat
Tunnelvisionaire. Io
Lid der eerste klasse van NESAV.

1 commentaar(en) op artikel "Tejo Buischwater en ONS Boers gedrag"

Inderdaad

Door: Aad. Ottervanger Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: