De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Ernstige bedenkingen over verkrachting ener stad

Ernstige bedenkingen over verkrachting ener stad

De heer Buischwater heeft zich in een ver doch afzienbaar verleden opgeworpen als kandidaat raadslid. Onwetend als hij was, en nog niet bezoedeld door de liefde voor een partij maar alleen bezig met de Vlaardingese noden. Het bleek echter dat bij bepaalde partijen de noden in de goede stad V niet bepaald speelden. Dat stuitte de heer Buischwater ernstig tegen de borst. Politiek is bepaald geen vrijetijdsbesteding maar menig politicus of circa denkt daar anders over. Hoe fijn is het te weten dat jij als politiek bezigende denkt het beste te doen voor jouw stad en niet eens in staat bent te voelen, zien en te ervaren wat er wezenlijk leeft in de stad.

Vlaardingen is verkloot, verkocht en verkracht en niemand van de wetgevenden heeft er iets aan gedaan. De goede stad V is een spookstad met ontevreden inwoners en ondernemers. Waar eens de ondernemers een mooie nering hadden, lang geleden is er nu een ernstige kaalslag. De basis voor een goede stad is er wel, winkelruimte zat, maar de onderliggende behoefte is weggevaagd door het jarenlang ontkennen van het probleem. De heer Buischwater heeft ook geen oplossing, daar is het te laat voor.

De sociale media raadplegende ziet de heer Buischwater de toenemende ontevredenheid van de burger. Dat moet toch erg hard aankomen bij de diverse bestuurderen. Maar nee, men debatteert er lekker omheen en is alleen maar bezig het partijpolitieke programma te bezigen om bij de volgende verkiezingen brallig te verkondigen hoe goed ze wel bezig zijn geweest. Jammer, heel jammer.

De heer Buischwater heeft zich, in redelijk vroeger tijden, bijzonder druk gemaakt en heeft geprobeerd op een zeer kritische manier zijn gelijk te krijgen en dat heeft hij nu. Alles wat de heer Buischwater heeft meegemaakt en voorzien, van eind jaren tachtig tot nu, de teloorgang van de Hoogstraat, het Leski debacle enz, enz. noem het maar op.

Dit is geen op de borst slaan, dit is gewoon de tegenwoordige realiteit. Elk zichzelf respecterende inwoner van Vlaardingen is het ongetwijfeld met mij eens. Desinteresse, onkunde, onbezonnenheid, eigendunk, noem maar op, verzin het maar. Dat alles speelt zich af op de Markt nummer 11.

Hopende op een structurele oplossing is als het trekken aan een erg dood paard. Vlaardingen raakt heel langzaam zijn identiteit kwijt. Wordt wel opgeleukt met het 1018 syndroom maar dat is het verleden en daar maak je geen toekomst mee, brood en spelen, de romeinse manier om het grauw tevreden mee te stellen. Pik je dat als Vlaardinger? Nee toch! Verstoffingen voor het brein. Kijk eens hoe goed wij in die tijd zijn bezig geweest. Onzin, we zijn nu en hier bezig en de manier waarop Dirk 3 de Duitsers het lel in heeft gejaagd is allang niet meer de manier waarop het Vlaardingse regelgevende … mee bezig is en ook niet de benodigde kennis, kunde en moed daarvoor bezit. Maar goed, we moeten het ermee doen. Waarschijnlijk wordt het nog erger, de afgelopen jaren bekijkende. Een aflopende schaal denkt de heer Buischwater zomaar.

Zoals daar te zijn gezegd

T.Buischwater, zp
Drager zijnes eigenste kruis.
Tunnelvisionair i.o.
Plaatselijk bevoegd criticaster i.o.f

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: