De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Online Photoshop voor beginners

Pixel Unie lanceert nieuw creatief online leer platform!

Pixel Unie lanceert nieuw creatief online leer platform!

Pixel Unie lanceert een nieuwe website, een nieuw online leerplatform en een online community. De tijd is gekomen om het aan de wereld te vertellen!

Met een online Photoshop cursus voor beginners, gemaakt door de Schiedamse Photoshop kunstenaar Roy Korpel, helpt Pixel Unie iedereen te ‘Photoshoppen als een baas!’. De Photoshop cursus is slechts het startpunt voor Pixel Unie. De droom is om uit te groeien tot een groot Nederlands creatief platform waar je leert foto bewerken, digitaal tekenen, zakelijk tekenen en waar je inspiratie opdoet en/of een ander in zijn creativiteit verder helpt. Met creatieve visuele content zoals mooie blogs, rijke video’s en webinars helpt Pixel Unie iedereen om zijn creatieve vermogen te (her)ontdekken.

Het werk is nooit af, maar de fundering van Pixel Unie staat als een huis!

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker