De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Eten & reizen met als basis de Billitonlaan

Met je buikje vol de wereld rond

Met je buikje vol de wereld rond

Van de meeste mensen mag het zomer worden. Die halfbakken winters doen niemand goed. Schaars geklede mensen op straat - weg met die lange dikke jassen, gevoerde maanlaarzen, leren handschoenen en zelfgebreide sjaals.

En de zomer? Dat is niet enkel een tijd van bakken in de tuin of op balkon. Een brons-bruin kleurtje opdoen om er maar gezond en op je best uit te zien. Aan het woord zijn Sylvia Kortleven en Danny van Velzen. In het dagelijks leven man en vrouw. Nu drijvende kracht achter Traiteur de Culinair.

Juist aan de Billitonlaan 14 -16 is een samenwerkingsverband ontstaan … met nummer 10. Daar zetelt sinds jaar en dag VakantieXperts de Groot. Het reisbureau waarvan Henri de Groot in 1994 de reisgidsen van vader Jac. overnam.

‘Wist je dat eten je in de stemming brengt van vakantiebestemming? Niet in het minst dat wie Beef Chimichurri tot zich neemt naar Argentinië verlangt en van Gamba’s Piri Piri verlang je sterk naar Portugal. Om van de Zalm Teriyaki of Köfte nog maar te zwijgen. Wie het dichter bij huis houdt zal tranen van vreugde plengen bij een heuse Stamppot.’

Na het afgelopen jaar veelvuldig gevierde Vlaardingen 1018 groeide bij Traiteur de Culinair het besef dat samenwerking tot gedeelde vreugde. Raderen draaiden en hersens kraakten. Toen klonk het unisono: ‘VakantieXperts de Groot!’

En het hoeft allemaal niet zo complex. Waarom niet lekker elkaar promoten. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend. Je legt wat folders bij elkaar, brengt het goede van elkaar eenvoudig bij de eigen klant onder de aandacht.

Kortom: je wacht op je maaltijd of administratieve afhandeling van een reis en ondertussen blader je lekkerbekkend in het menu of raadpleegt de gids. Een betere start is moeilijk denkbaar … Toch! Want zeg nu zelf. Is er een betere combinatie dan eerst genietend je buikje …  en dan relaxed of avontuurlijk de wereld rond?

Binnenkort is er voor de geïnteresseerde liefhebber een informatieavond bij VakantieXperts de Groot. De juiste datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Wie die datum niet zomaar af wil wachten kan nu al terecht bij Traiteur de Culinair voor de Portugese week met Gamba's Piri Piri. Voor de vaste klant zal het geen verrassing zijn, maar de prijs/kwaliteit verhouding ... daar val je gewoon van om.

Traiteur de Culinair
Billitonlaan
3131 LK Vlaardingen

Telefoon: 010-234 17 97
E-mail: info@traiteurdeculinair.nl
Website: http://www.traiteurdeculinair.nl/

VakantieXperts de Groot
Billitonlaan 10
3131 LK Vlaardingen

Telefoon: 010-434 86 77
Website: https://www.vx.nl/reisbureau/vlaardingen/de-groot

1 commentaar(en) op artikel "Met je buikje vol de wereld rond"

Danny, wat ben ik trots op jou. Zoveel mooie jaren met elkaar samen gewerkt en nu als zelfstandig ondernemer zoveel superieure en culinaire prestaties leveren. Succes voor de komende periode samen met je lieve steun en toeverlaat en vanzelfsprekend jouw team van inspirerende mensen.

Door: Frans Kuil Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: