De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Opruiming van klasse: 27/12 e.v.

Bree’s New World

Bree’s New World

De groep die niet kan wachten tot Bree’s New World einde jaar haar poorten openzet om tegen sterk gereduceerde prijzen meubels van 2019 aan te schaffen, is groeiende. Dat alleen al is zichtbaar aan de hoeveelheid koffie en thee die er in de eindejaarperiode, nu al tien jaar achtereen, wordt geschonken.

Niet alleen vanuit Nederland, komen er ook meer kopers van over de landsgrenzen. Arij van Bree: ‘Er is al een reservering vanuit de provincie Luik (B). Die mensen boeken een nachtje Delta Hotel en staan als eerste voor de deur.’

Einde jaar betekent bij Bree’s New World einde collectie. Op 13 t/m 19 januari is er namelijk de jaarlijkse meubelbeurs in Keulen, dat is de tijd dat de nieuwe collectie wordt gepresenteerd. Die trend volgt de Vlaardingse meubelmaker al sinds 1897, eerst onder de naam Stoomtimmerfabriek De Akerboom, trouw.
   Van een traditionele stoomtimmerfabriek is Bree’s New World in de jaren omgevormd tot een moderne, maar nog altijd ambachtelijke, meubelgigant. Gereedschap en uitstraling zijn herkenbaar met de tijd mee gegaan.

De eindejaarverkoop geeft kortingen tot circa 50%. Voor wie 2020 nieuw en stijlvol wil beginnen is een bezoek een zinvolle gebeurtenis. Arij van Bree: ‘Hoewel de nadruk ligt op verkoop van de huidige collectie via de winkeliers door heel Nederland kun je uiteraard ook buiten deze voorraad kopen via dezelfde winkelier.
   Deze eindejaartijd is puur bedoeld om restanten op te maken. Dat klinkt kwalitatief misschien wat minder, maar is het zeker niet, en onze garantievoorwaarden blijven onverminderd van kracht.’

Kortom, de klant kan kiezen uit wat er staat - dat is heel veel - en dat is het wat de uitverkoop betreft. Wie nieuw wil aanschaffen en geen zin heeft om door de magazijnen te lopen snuffelen, die kan naar stadgenoot More for Living. De lokale dealer, die ook vloeren inmeet en voorziet van een smaakvolle toplaag.

‘In vroeger tijden organiseerden winkeliers zelf hun uitverkoop. In deze tijden van beperkte voorraad ligt dat zwaartepunt bij de leverancier, bij ons dus. ‘We hebben in het verleden gevraagd aan onze dealers of ze de uitverkoop zelf ter hand wilden nemen. Het antwoord luidde: “Nee.”’

Tussen de meubelregels door is Bree’s New World bezig met het milieu. Zonnepanelen op dak is hiervan een goed voorbeeld. ‘En als auto’s een grotere actieradius krijgen, minimaal 500 km op een volle batterij, dan stappen we subiet over op elektrisch rijden. Nu is dat nog niet praktisch.’

Dat vader Leen van Bree het stokje, de scepter, overgeeft aan zoon Arij zal in het Vlaardingse geen verrassing wekken. Vader Leen is nog altijd zes dagen per week op de zaak. De kans is groot dat hij de genen heeft van opa, die werkte door tot zijn 91e.

Vrijwel alle voorraad is van 2019. Slechts een paar oudere meubelstukken maken ook deel van uit van de collectie. Dat is ook de kracht van Bree’s New World: de meubelen zijn stijlvol en tijdloos, kunnen naadloos bij menig interieur worden ingepast.

En zeg nu zelf: Wat is er mooier dan een design pronkmeubelstuk in de woonkamer waarin het voor weinig geld goed zitten is!

Openingstijden
Uitverkoop van vrijdag 27 december t/m zaterdag 4 januari

Maandag t/m donderdag        09.00 - 18.00 uur
Vrijdag                                    09.00 - 21.00 uur
Zaterdag                                 09.00 - 18.00 uur

Zon- en feestdagen gesloten.

Bree's New World
Kotterweg 8
3133 KW Vlaardingen

Telefoon: 010-248 90 06
E-mail: info@breesnewworld.nl
Website: www.breesnewworld.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: