Zomerterrasvrijwilligers gezocht

Zomerterrasvrijwilligers gezocht

VLAARDINGEN - Wil jij deze zomer ook komen helpen op het Zomerterras? Meld je dan nu aan voor de Zomercrew. Je kunt werken achter de bar, kassa, backstagebar, het accreditatiepunt en bij de op- en afbouw.

Het Zomerterras
Van 9 augustus tot en met 25 augustus vormt het Oranjepark in Vlaardingen drie  weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. Het  Zomerterras is een festival met een unieke sfeer, mede dankzij het bijzondere programma  boordevol pop- en wereldmuziek, jazz en klassiek, (straat)theater en kunst. En dit jaar komt  daar ook de openluchtbioscoop bij.

De Zomercrew
Het Zomerterras kan niet zonder haar vrijwilligers, de Zomercrew. Deze Zomercrew wordt  gevormd door een groep enthousiastelingen die mede de sfeer van het festival bepalen.  Naast een flink portie gezelligheid, dankbaarheid en een berg fijne collega’s, krijg je voor elk  gewerkt uur een Crewpunt. Met die punten kun je tickets kopen voor shows in De  Kroepoekfabriek en De Stadsgehoorzaal. En als je als bezoeker in De Kroepoekfabriek bent,  kun je ze ook gebruiken om je drankjes te kopen. Daarnaast is er natuurlijk na elke avond  hard werken op het Zomerterras een gezellige naborrel. Verder krijg je een training, een t-shirt en veel, heel veel lol.

Je kunt je ook met een groep aanmelden. Wil je bijvoorbeeld met je sportteam of je collega’s een avond samen achter de bar knallen? Geen probleem, dit kun je aangeven bij je  aanmelding.

Voor meer informatie, of om je meteen aan te melden voor de Zomercrew, ga je naar 
https://kroepoekfabriek.nl/zomercrew/ 

07-06-2024