Muzikaal Onthaal bij 't Prikkewater

Zang van alle kanten

Zang van alle kanten

VLAARDINGEN - Rita Young is weer met een vergrootglas door het muzikale deel van ons land gestruind en is er als altijd in geslaagd het neusje van de harmonieuze zalm naar 't Prikkewater, te lokken. Voor Vlaardingen dé kans om ze weer live te kunnen zien en horen.

Stefan Mondial komt uit Groenlo. Hij is een populaire zanger en dat komt mede door zijn aparte stemgeluid. Onlangs heeft hij een mooi en succesvol duet opgenomen met Perry Zuidam en ook heeft ook al heel wat singles op zijn eigen naam staan.

Sylvia Smit is een van origine Volendamse zangeres die tegenwoordig in Klazienaveen woont. Samen met Rita heeft ze Rocking Billy uitgebracht. Zij zingt zowel Nederlandstalig als country met een heuse snik.

Javi Escalera is van om-de-hoek. Hij komt uit Ridderkerk en is gezegend met Spaanse roots. Met Rita zong (en zingt) hij Jij en ik. Het nummer is door Javi geschreven en Esperanza  heeft het uitgebracht. Ook voor andere talen draait hij zijn hand niet om en componeert daarin dan ook lustig op los. Ook is de CD-serie Kinderdisco is van zijn hand. Verder acteert hij en is Javi stemacteur.

Uit Eindhoven komt de zanger Eric Baghuis. Vooral geliefd om zijn Elvis, Tom Jones, Neil Diamond en Jack Jersey repertoire. Genieten van de Amerikaanse croonsound.

Het geluid wordt verzorgd door Leo Whitlau en Jan de Jong, De presentatie is als altijd in handen van Rita Young.

De keuze is aan muziekminnend Vlaardingen: buiten in de regen of binnen met hartverwarmende muziek.

240916 Muzikaal Onthaal Rita YoungReserveren
Telefoon: 06-5376 6126
Je kunt ook zonder reservering naar binnen. In dat geval betaal je geen EUR 7,50 maar EUR 10,00.

Locatie Prikkewater
Kon. Wilhelminahaven zz 3a
Vlaardingen

Wanneer?
Zondagmiddag 22 september

Zaal open
13.00 uur

Aanvang
14.00 uur

16-09-2024