Wild en natuurkalender Peter Oeij vanaf nu te koop

Jaarrond op reis binnen vier muren

VLAARDINGEN - Terwijl storm Ciarán Nederland onderdompelt in een winderige mengelmoes van codes geel, oranje, rood komt stadgenoot en fotograaf Peter Oeij met een tropische kalender die eerder zweet op het voorhoofd kweekt vanwege hoge temperaturen ten tijde van het maken van de mooie foto’s elders op deze aarde.

Wild en natuurkalender Peter Oeij vanaf nu te koop

De kalender, uiteraard bestemd voor het komende jaar 2024, heeft als thema: Wild en natuur. Niet enkel vanuit de rest van de wereld trekt Oeij er regelmatig in eigen land op uit om dat wat almaar kleiner wordt en meer bedreigt raakt op de gevoelige plaat vast te leggen. Naast Duitsland, Polen, India en Zambia, komt ook ons eigen kleine kikkerlandje aan de Noordzee ruimschoots aan bod.

231102 Kalender Peter Oeij BinnenDe kleurige en hoopvol stemmende (staande) kalender kost €17,95 inclusief en €13,50 exclusief postverzending. Hoopvol, omdat de wereld in essentie zo mooi is. Tevens is het een waarschuwing omdat continu ingrijpen van de mens juist deze aarde gebonden appetijtelijk-heden stuk-voor-stuk wegvagen.

De kalender is uitgevoerd op mat, half glanzend papier, formaat A3, en voorzien van een ringband om de maanden met enige regelmaat te kunnen omslaan.

Wie geïnteresseerd is in de kalender mailt naar: peteroeij@yahoo.com. Kijk verder op www.peteroeij.com om andere foto’s te bezichtigen.

Tekst
Peter Joore

Fotografie kalender
Peter Oeij

02-11-2023