Opening seizoen 2024- 2025 in De Kroepoekfabriek

'Vroeg Pieken' geen voortijdig kerstfeest

'Vroeg Pieken' geen voortijdig kerstfeest

VLAARDINGEN - Op vrijdag 13 september wordt het nieuwe KF-seizoen geopend met de derde editie van clubavond Vroeg Pieken. Na een grote techniekinvestering deze zomer kan De Kroepoekfabriek halverwege september eindelijk weer bezoekers in hun pand verwelkomen. Vroeg Pieken is daar een uiterst geschikt event voor. Nadat de eerste twee edities geheel uitverkocht waren, gaat de ticketverkoop nu wederom erg hard.

VROEG PIEKEN
Vroeg Pieken brengt jou de beste start van je weekend. Kom aan het begin van je vrijdagavond naar de dansvloer van De Kroepoekfabriek! Hier ga je vanaf 20:00u los op de  door jou gekozen liedjes. Er is geen reden om te wachten met dansen, toch?

Bij Vroeg Pieken ga je lekker vroeg los op je favoriete hitjes. Jij bepaalt samen met de DJ’s welke nummers er gedraaid worden. Van disco tot pop, van funk tot hiphop. Uit welk jaar  dan ook. Als het maar dansbaar is.

Zend jouw favo hitje tot 10 dagen voor het event in via www.vroegpieken.com. Hitjes  aanvragen bij de DJ tijdens Vroeg Pieken is niet mogelijk.

Vroeg Pieken in De Kroepoekfabriek
Vrijdag 13 september
Start: 20.00 | Einde: 00:30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

30-08-2024