Vorm in één dag een band!

Pressure Cooker in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Altijd al in een band willen spelen, houd je wel van een uitdaging en ben je niet bang voor wat druk op de ketel? Op zaterdag 8 juni organiseert De Kroepoekfabriek Pressure Cooker; de gelegenheid voor muzikanten om in één dag een band te vormen, een nummer te schrijven én deze op te treden. Inschrijven kan tot en met 25 mei dus zorg dat je er snel bij bent.

Vorm in één dag een band!

Op de dag zelf vormen solo-artiesten een band door middel van speeddaten. Daarna worden de bands, met voorkeuren in acht genomen, samengesteld. Van muzikanten wordt minimaal twee jaar ervaring gevraagd, met een mate van beheersing van een instrument die de  deelnemer in staat stelt mee te schrijven aan een nummer. Daarbij wordt gezorgd voor  coaches, die de band op gang helpen met bijvoorbeeld band coaching of songwriting. Aan  het eind van de dag zal er een nummer opgevoerd moeten worden, of het nu af is of niet ...

Inschrijven kan via het formulier op de website van De Kroepoekfabriek. Deelname kost 25  euro, inclusief lunch en diner. Het inschrijfformulier sluit op 25 mei. Wacht dus niet te lang  en schrijf je nu in.

Pressure Cooker
Zaterdag 8 juni 2024
Tijden: 08:00 – 23:00
Inschrijven kan via www.kroepoekfabriek.nl/agenda/pressure-cooker/

03-05-2024