Zwemmarathon levert mooie opbrengst op: EUR 5.800,-

VMDM: Vechten Met De Meiden

VMDM: Vechten Met De Meiden

VLAARDINGEN - Zaterdag 15 juni gaf wethouder Arnoud Proos om exact 19.00 uur het startsein voor de 7e editie van de zwemmarathon in de Kulk.

Gedurende 6 uur moest ieder team een zwemmer in de baan hebben. De zwemmers wisselden elkaar af in estafettevorm. Sommige teams zwommen voor het recordaantal gezwommen banen, terwijl anderen slechts voor de gezelligheid deelnamen.

DJ Danny van Wima Sound zorgde dit jaar weer geheel belangeloos voor de muzikale ondersteuning van zwemmers en publiek.

Ook de niet-zwemmers hoefde zich niet te vervelen. Er was een tombola, een optreden van zangeres Melissa en uiteraard het aanmoedigen van de deelnemers.

Het goede doel voor dit jaar was: Vechten Met De Meiden.

Bij Vechten Met De Meiden (VMDM) geloven we in de kracht van sport om levens te veranderen. Wij richten ons op niet-sportende meiden tussen de 12 en 15 jaar, met als doel hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.(www.vechtenmetdemeiden.nl).

Om 01.00 UUR klonk het verlossende eindsignaal en sprongen de deelnemers massaal het water in. Daarna werden de banen werden geteld en de einduitslag bekendgemaakt.

Team SUPER SWIM BROS won, net als vorig jaar, de wisselbeker met een totaal aantal banen van liefst 1.180 stuks. Team S2US haalde wederom het meeste sponsorgeld op en ging met het wisselvarken naar huis.

En…… Christina Heck, oprichtster van VMDM, mocht uit handen van de organisatie een cheque met € 5.800,00 in ontvangst nemen.

Moe, maar voldaan, kijken we met z’n allen terug op een geslaagd evenement.

Het volgende marathonevenement dient zich alweer aan: Save the date op zaterdag 21 juni 2025. Voor liefhebbers met het hart op de juiste plek een mooi moment om zich al zwemmend voor te bereiden op weer zwemmarathon in de Kulk.

Fotografie
VMDM

Fotobijschriften
Boven: De dames van VMDM (v.l.n.r.: Irma, Lies, Christina, Myra) tonen de cheque  om hem even later te overhandigen aan Christiana Heck (oprichtster VMDM) (Fotografie: Tamara Heck)
Onder: De SUPER SWIM BROS na 1.189 baantjes moe, maar intens vrolijk en klaar voor 2025 (Fotografie: Myra Houdijk)

240617 Zwemmarathon De Kulk Super Swim Bros

17-06-2024