Festival Lunch bij De Vreemde Vogel op 16 juni - Vaderdag

Trakteer je vader vanuit je jeugdig hart

Trakteer je vader vanuit je jeugdig hart

VLAARDINGEN - De Vreemde Vogel in het groen van Vlaardingen organiseert op zondag 16 juni een bijzondere Festival-lunch ter ere van Vaderdag.

Deze gezinseditie belooft een onvergetelijke middag vol vermaak voor jong en oud, muzikale optredens en heerlijke foodtruckhapjes en drankjes. Geïnspireerd door de populaire picknicks en het Pluimage Festival, wordt dit het ultieme zomerse uitje met vrienden en familie.

Vaderdag, de gezins-editie De Vaderdag-editie is voor het hele gezin, of beter gezegd voor alle generaties. Zo komt Amio kindertheater met hun fleurige wagen en paarse vogel optreden. Er wordt geschminkt, er zijn glittertattoos, XL buitenspelletjes, een zweefmolen, bellenblaas en een kampvuurtje met marshmallows. Live-muziek Gedurende de lunch zullen verschillende bandjes optreden en zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting. Francesca en Daan Fletterman spelen een uiteenlopende verzameling van covers. Van de 60’s tot nu, soul tot pop en The Beatles tot Froukje”. En IDA speelt Nederlandstalige pop-songs met invloeden vanuit de soul en R&B.

Foodtrucks, happies & sappies: Geniet van een verscheidenheid aan foodstands met live bereide hapjes en heerlijke drankjes, inclusief verfrissende cocktails.

Maar er is meer… Deze zomer organiseert De Vreemde Vogel in totaal 3 mini-festivals op het groene festivalveld. Ieder met een eigen muzikaal en cultureel programma. Het leukste zomerse uitje met vrienden of familie.

Festival-lunch: zondag 16 juni (Vaderdag) & 7 juli
Festival-diner: Zondag 25 augustus
Vaderdag-editie: zondag 16 juni

Locatie
De Vreemde Vogel, Vlaardingen Tijd: 11:00 - 14:00 uur

Tickets en reserveringen Een kaartje is inclusief het festivaldiner-menu, live-muziek, entertainment en exclusief drankjes. € 37,50 volwassenen en € 19,50 kinderen (0-2 jaar gratis, betaald naar wens voor het schminken).

Tickets voor de Festival-lunch zijn te verkrijgen via de website. Wees er snel bij, want vol = vol. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek www.devreemdevogel.nl/agenda 

06-06-2024