Workshop waar je wijzer van wordt

Spindoctors in De Kroepoekfabriek

Spindoctors in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - De vierde reeks van het DJ-traject Spindoctors staat voor de deur. Gedurende deze weken geven diverse professionals workshops op gebieden als technische vaardigheden, zakelijk contact en draaien met vinyl. Wil jij als DJ de volgende stap zetten? Dan is Spindoctors hét workshoptraject voor jou. Let wel op: Ervaring als DJ is vereist.

Spindoctors 2024
Tijdens Spindoctors worden er een aantal workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ REVISE je mee in de technische aspecten van het vak. Hij opende eerder al voor Hardwell op Kreta en reist hij iedere zomer af naar een warme kustplaats om daar te draaien. Ook legt hij je tijdens de workshop 'De rol van een DJ' uit wat er van je verwacht wordt op allerlei verschillende momenten.

DJ, producer en festivalorganisator van Stranded Matóba zal een workshop komen geven over professionele vaardigheden. Hij vertelt je dan alles wat je moet weten over het regelen van shows, contact met podia en alles wat hier bij komt kijken.

Daarnaast is workshopgever DJ DNS geen onbekende in de DJ & club scene. Zijn technische
vaardigheden, waaronder scratching, hebben hem veel titels opgeleverd door deelname aan 
nationale- en internationale DJ-competities. Tijdens de workshop behandelt hij veel aspecten die komen kijken bij het werk van een DJ. Zo zal hij buiten vinyl scratching ook ingaan op het maken van live mash-ups, de apparatuur en mixing.

Het gehele workshoptraject wordt afgesloten met een showcase-avond in De Kroepoekfabriek. Op deze avond zullen alle deelnemende DJ’s met een korte set hun opgedane skills tonen aan het publiek.
 
Spindoctors 2024 | Workshoptraject voor opkomende DJ’s in De KF
Woensdag 20 november – zaterdag 7 december
Aanmelden kan via www.kroepoekfabriek.nl/workshop/spindoctors-2024

11-10-2024