Schoon in en rond het water

Vlaardingenschoon Cleanup Day

VLAARDINGEN - Zaterdag 21 september 2024 staat de halfjaarlijkse Vlaardingenschoon Clean-up Day gepland. Kanovereniging Natsec aan de Watersportweg 40 is wederom het startpunt van de Broekpolder en de Vlaardingse Vaart. Vanaf 09:30 uur staat de koffie klaar. We starten om 10.00 uur en ronden om 12.00 uur af.

Schoon in en rond het water

Bij het startpunt van de Broekpolder heb je de keuze om te voet met de vuilgrijper op pad te  gaan naar bijvoorbeeld het Klauterwoud. Of je stapt in een kano en neemt de grijper mee het water op om zo onze Vlaardingse Vaart wat schoner achter te laten. Wil je een kano lenen  van Kanovereniging Natsec, zorg dan dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt.

Natsec en Vlaardingenschoon zorgen voor vuilniszakken en grijpers. Samen pakken we  stukken van de Vaart en de Broekpolder aan. Het vuil kan voor het hek van kanovereniging  Natsec achtergelaten worden, de organisatie van Vlaardingenschoon haalt het vervolgens  op.

Vorige edities waren een groot succes. De afgelopen keer hebben we gezamenlijk met de  andere locaties in Vlaardingen ruim 1500 kilo vuil verzameld.

240902 Natsec CleanUpDayDoe je mee?
Help je deze editie ook weer mee? We zien je graag op 21 september om 09.30 uur bij Natsec op Watersportweg 40 in de Broekpolder. Het is wellicht fijn om zelf handschoenen  mee te nemen. Een kratje of emmer kan daarbij handig zijn om het vuil in je kano of op je  sup te verzamelen.

Aanmelden kan via de website www.vlaardingenschoon.nl.

02-09-2024