Hofleverancier bij Koninklijk besluit naar Rotterdam

Pietersen Elektriciteit B.V. gaat verhuizen

Pietersen Elektriciteit B.V. gaat verhuizen

Sinds de oprichting in 1917 is Pietersen de afgelopen 100 jaar in Vlaardingen uitgegroeid tot een innovatief elektrotechnisch installatiebedrijf. Voor velen een begrip in de regio Rotterdam met een bijzonder rijke historie, wat in 2017 heeft geleid tot het ontvangen van het predicaat ‘Hofleverancier’.

Nu is het na meer dan 100 jaar tijd om thuis te komen. Thuiskomen in de stad waar het voor de oprichter allemaal begon: Rotterdam. De cirkel is eindelijk rond, maar daarnaast heeft de verhuizing ook een andere betekenis. De afgelopen jaren heeft Pietersen namelijk een mooie groei doorgemaakt en dat resulteerde in de behoefte naar een volgende stap: een nieuwe locatie met meer kansen om de huidige expansiemogelijkheden volledig te kunnen benutten.  

Hoe mooi is het dat onze nieuwe locatie ook aan de haven ligt, middenin de industrie waar veel van onze klanten gevestigd zijn. RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij) is dé locatie voor innovatie. Hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. De voormalige werf biedt nu plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Op deze plek werken wij samen aan nieuwe technieken. Een perfecte kans voor Pietersen om de samenwerkingen te vergroten op alle technische gebieden om zo nog meer service te kunnen bieden.

Bijzonder aan onze nieuwe locatie is de vestiging van mbo- en hbo-techniekonderwijs onder één dak. De faciliteiten, labs en machines waar ze mee werken zijn state-of-the-art en bieden een perfecte basis om onze verdere groei te realiseren. Investeren in talenten staat bij ons hoog in het vaandel. Ook dit is dus een ideale kans voor zowel de studenten als voor Pietersen. Deze intensieve samenwerkingen met het onderwijs en onderzoeksprojecten zorgen ervoor dat wij de hightech faciliteiten optimaal kunnen benutten voor het toepassen van de nieuwste innovaties in ons vakgebied. En dat past precies bij onze visie. Wij kijken er heel erg naar uit!

Nieuw adres
Vanaf 1 maart 2021 zullen wij operationeel zijn vanaf deze mooie nieuwe locatie: Heijplaatstraat 1A, 3089JB in Rotterdam.
 
Entree bezoekers en afleveren goederen:
Directiekade 18, 3089 JA Rotterdam.


Het team van Pietersen Elektriciteit B.V. wenst iedereen een mooi en succesvol, maar bovenal een gezond 2021!

04-01-2021