Peddelen door Maassluis

Derde TenTuinstelling

MAASSLUIS - Voor de derde maal is er de TenTuinstelling organiseer door Maassluis. Een burgerinitiatief gesponsord door SMK (Stichting Maassluise Kunstenaars) en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Peddelen door Maassluis

Het is een gratis (fiets) route op zaterdag 24 augustus door Maassluis langs 13 bijzondere en soms particuliere locaties van De Zuidbuurt naar de Molenwijk en vandaar naar de Vlaardingsedijk. Je kunt op elke willekeurige locatie starten.

Er exposeren in totaal 35 kunstenaars op deze locaties. Hieronder zijn er 9 aangesloten bij SMK, 1 bewonersgroep van de DrieMaasHave en 1 Imker. Ook is elke locatie met de auto te bereiken mocht dit nodig zijn.

De locaties kun je herkennen aan de vlaggen/beachflags van SMK. De dag duurt van 10.00 t/m 17.00uur. Op verschillende locaties is een hapje en drankje tegen betaling te verkrijgen,. Maar dat is nog niet alles: op de flyer zitten 3 bonnen die je kunt gebruiken in het pittoreske Stadshart van Maassluis voor een gezellige pauze. Op 4 locaties is live-muziek te horen en te zien.

De flyers liggen bij openbare punten in Maassluis. Enkele namen: Ervaar Maassluis,  Bibliotheek, Kunstuitleen, Museum Maassluis, Hotel Maassluis, alle fietswinkels in Maassluis, Douanehuisje, Gemeentehuis.

Verder volgt te zijner tijd in de Maassluise Courant nog een nadere aankondiging. zet de datum: 24 augustus vast roodomrand in je agenda.

06-06-2024