Opening vernieuwd speelplein IKC Erasmus

Opening vernieuwd speelplein IKC Erasmus

VLAARDINGEN - Op donderdag 10 oktober 2024 wordt het vernieuwde speelplein van IKC Erasmus geopend door wethouders Lianne Kalken en Ivana Somers. De wethouders openen het plein tussen 10:30-11:00 uur door een schop in de grond te plaatsen en de kinderen te helpen met het planten van de nieuwe beplanting op het plein.

Kermis op het plein
De kinderen van IKC Erasmus vieren de hele dag feest, want er zal van 09:00 tot 14:00 uur een kermis op het schoolplein zijn. De kinderen kunnen lekker in de zweefmolen, zich uitleven op het springkussen en hun kracht uitproberen op de Kop van Jut.

Mensen uit de buurt met kleine kinderen zijn van harte welkom om dit feest mee te vieren. En heb je interesse in een rondleiding, dan is een afspraak hiervoor zo gemaakt.

Voor de ouders en de mensen uit de buurt is er een koffiekraam tussen 10:00 – 12:00 uur. Iedereen kan hier ook poffertjes halen.

Samen met gemeente Vlaardingen
IKC Erasmus heeft de ideeën aangeleverd, maar door de samenwerking met de gemeente Vlaardingen is het speelplein nu gerealiseerd. Het plein is mooier en leuker en uitdagender om in te spelen. Er staan hekjes om een stuk groen, waarbij ook vogelhuisjes en insectenhotels zijn opgehangen, er is een klimtoestel geplaatst en de schuren zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Bovendien komen er nog schaduwdoeken op het plein voor de peuters.

De gemeente heeft hieraan bijgedragen, omdat het speelplein een openbaar speelplein is. Alle kinderen uit de buurt kunnen hier altijd spelen.

04-10-2024