Open Dag op Volkstuindersvereniging “Zuidbuurt”

Open Dag op Volkstuindersvereniging “Zuidbuurt”

VLAARDINGEN - Op zaterdag 6 juli 2024 organiseert de Volkstuindersvereniging Zuidbuurt de jaarlijkse Open Dag.

Deze dag is niet alleen bedoeld voor de tuinleden, maar vooral ook voor iedereen, die nieuwsgierig is om dit prachtige volkstuinencomplex eens goed te bekijken en te beleven. Niet vanaf de dijk, maar op de tuinen zélf.

Op deze dag kan een aantal volkstuintjes bezocht worden om te bezichtigen tijdens een wandeling over het complex; “Buurten op de Zuidbuurt”. De gastvrouw/gastheer vertelt over haar/zijn tuin, en wat ie daar zoal verbouwt, plant en verder allemaal doet. Want een tuin is natuurlijk ook om van te genieten! In de kantine liggen plattegrondjes, zodat iedereen de tuinen makkelijk kan vinden.

Op en rond het Tolhuisplein is er ook genoeg te beleven.

Uiteraard zijn er mooie tuinplanten te koop, zijn er hapjes en drankjes, en kunnen er fraaie prijzen gewonnen worden tijdens de tombola. Er is gedurende de hele dag muzikale omlijsting; met de plaatselijke shanty’s, de Haringkoppen en de afsluiting van de dag wordt verzorgd door de Nederlandstalige coverband TULP.

Voor de kinderen is er vertier met een springkussen en kunnen ze geschminkt worden. Kortom, genoeg te beleven en te zien.

Waar: Zuidbuurtseweg 6, 3133 KC Vlaardingen
Start: 12.00 uur
Einde: 18.30 uur

Kijk voor het volledige programma op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/share/p/im2v7eZJcQAPoCup/ 

25-06-2024