Nieuw album release Vlaardingse muziekproducer DJ Rayn

Derde Album ‘Resist’ met Politieke en Liefdesthema's

VLAARDINGEN - Vanaf 21 Juni brengt de getalenteerde Vlaardingse muziekproducer DJ Rayn zijn derde album uit, Resist, een opwindende verzameling van dans- en electronicamuziek die diepere lagen van politieke boodschappen, het leven en de liefde bevat. Het album, met negen zelf geproduceerde tracks, is beschikbaar op alle grote streamingplatforms.

Nieuw album release Vlaardingse muziekproducer DJ Rayn

Als multi-instrumentalist heeft DJ Rayn elk nummer op het album eigenhandig gecreëerd,  van het bespelen van de instrumenten tot de eindproductie. De muziek op dit album  weerspiegelt een unieke fusie van westerse en oosterse invloeden, met liederen in het  Portugees, Spaans, Arabisch en Engels, wat zorgt voor een rijke, dynamische luisterervaring.

Dit album is niet alleen een artistieke expressie, maar ook een oproep tot reflectie. De  teksten en melodieën belichten zowel de mooie als de uitdagende aspecten van onze tijd,  en variëren van vurige politieke statements tot intieme verhalen over liefde.

Tracklist
1. Quicksand
2. Love awakening
3. Last Dance
4. No heroes
5. Cold
6. East to West
7. Dudum
8. Wake up World
9. Resiste

DJ Rayn heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd met zijn innovatieve benadering van  muziekproductie. Zijn vermogen om verschillende genres en instrumenten te combineren, 
resulterend in een unieke en herkenbare stijl, wordt door fans en luisteraars geprezen.

Over de Muziekproducer
Geboren en getogen in Vlaardingen, heeft Dj Rayn zichzelf bewezen als een ware fanaat in  de muziekscene. Zijn eerdere albums werden met lof ontvangen door een select publiek, en  met dit derde album zet hij zijn creatieve reis voort, altijd op zoek naar nieuwe manieren om  zijn muzikale visie uit te drukken.

Het nieuwe album is vanaf 21 Juni te beluisteren op Spotify, Apple Music, Tidal en andere  streamingdiensten.

19-06-2024