Groot scherm bij Irish Pub

Nederland - Engeland live op Westhavenplaats

Nederland - Engeland live op Westhavenplaats

VLAARDINGEN - Wie geen kaartjes heeft voor Dortmund, waar vanavond 21.00 uur de halve eindstrijd plaatsvindt tussen Nederland en het perfide Albion en die het thuis allemaal te kleinschalig en te kunstmatig vindt, is er de mogelijkheid om voor de deur van de Irish Pub op een groot scherm deze sportieve burenruzie bij te wonen.

Zoals gebruikelijk heeft eigenaar en sportfanaat Junior Flynn alles in het werk gesteld om een zo getrouw mogelijke kopie te maken van het Signal Iduna Park. Het voetbalstadion van Borussia Dortmund, dat plaats biedt aan 81.365 toeschouwers.

Op de Westhavenplaats kunnen er iets minder toeschouwers genieten van deze klassieke titanenstrijd, maar met volle bak zal het zeker (en bij winst helemaal) de gezelligste plek van Vlaardingen zijn. En mocht er al een drupje regenwater vallen ... nou en!

Omdat dit zo hoort staan er hekken, is er beveiliging en als de spanning helemaal te hoog oploopt ook EHBO aanwezig. De kaartjes kosten EUR 10,00 en voorgaande wedstrijden hebben aangetoond dat dit en zeker in Vlaardingen dé plek is om Oranje met vrienden en bekenden te aan te moedigen en wellicht een mooie zege te vieren.

Vanaf 19.00 uur gaat de poort open. Dat geeft tijd om nog wat voorbeschouwingen te delen en de opstelling te bewonderen. Om middernacht gaat de poort weer dicht. Morgen immers wacht de meeste fans nog een werkdag.

Mochten de mannen van bondscoach Koeman winnen dan is het zaterdag natuurlijk weer feest. Extra en wellicht saillant detail is dat v/h het Westfalenstadion afgelopen half jaar thuisbasis was van stadgenoot Ian Maatsen, die op de bank zal beginnen en inmiddels bij Aston Villa heeft getekend.

Irish Pub
Westhavenplaats (kan niet missen)
Vlaardingen

Kaartjes bestellen
Surf naar: www.EK2024.eventgoose.com

10-07-2024