Rita Young en vele anderen 17 december in 't Prikkewater

Muzikaal Onthaal Kerstshow

Muzikaal Onthaal Kerstshow

VLAARDINGEN - Ieder jaar proberen wij weer een mooie Kerstshow te organiseren met de meest fantastische artiesten. Hierin zijn wij ook dit jaar zeker geslaagd. Én: alle artiesten werken belangeloos mee. 'We hebben ook met elkaar gerepeteerd, omdat muziek verbindt laten wij dit met plezier zien en horen middels diverse duetten en samenzang,' aldus de lokale Mater Familias Rita Young.

De artiesten zijn: Benjamin Gouweleeuw: Nederlandstalig, maar zeker ook mooi Engels repertoire. Rob van Reeuwijk. Een zanger met een hemelsbreed Elvis repertoire en classics.  Lot van Santen is een vrolijke Nederlandstalige zangeres. Remko Harms, bekend van LA the Voices en oud-deelnemer en winnaar van het Vlaardings Songfestival. In 1989 door Rita Young gestart en 20 jaar lang een succes.

Tenslotte en niet de minste onze eigen Kerstman Leo IJdo. De Nachtburgemeester neemt zijn kolenkit mee om te vullen met gul te geven giften van de gasten. Uiteraard alles voor het goede doel. Hieronder De Dag Zonder Drempels.

Uiteraard zingt Rita zelf ook. Zowel solo als duetten of samenzang met de artiesten. Kerst is saamhorigheid en daarvoor moet je op 17 december in 't Prikkewater zijn.

Het geluid is in de bekwame handen van Leo Whitlau.

231206 Muzikaal Onthaal KerstshowAanvang
14.00 uur

Zaal open
13.00 uur

Reserveren
Telefoon (Jan): 06-5376 6126

Prijs
EURO 7,50 per kaartje

Locatie
Zaal 't Prikkewater
Koningin Wilhelminahaven zz 3a
Vlaardingen

06-12-2023