Muziekcafé de Hommel op theatertour

Theaterprogramma van Tom Dingjan

VLAARDINGEN - Op vrijdag 8 november speelt de zanger/liedjesschrijver Tom Dingjan zijn liedjesprogramma ‘We Gaan Door!’ in de Hommel in Vlaardingen.

Muziekcafé de Hommel op theatertour

We Gaan Door! is het nieuwe liedjesprogramma van Tom Dingjan (gitaar en zang). Samen met Reinier van Dieren (piano) en Dirk Overbeek (accordeon) speelt hij een verscheidenheid aan eigen liedjes van vroeger, ooit en nu.

Na 13 jaar getoerd te hebben met de Nederlandstalige band Immens, een uitstapje met Bartholomé en een Nederlandstalig country-avontuur met The Bodins, zingt en speelt Tom Dingjan sinds jaar en dag onder zijn eigen vlag en naam. In 2019 kwam het eerste album Tropenjaren uit, gevolgd door We gaan door! in 2023.

Het luisterlied staat steeds meer centraal, met steeds minder woorden en steeds meer betekenis. Het theaterprogramma We Gaan Door! is een kleine bloemlezing van Tom’s solowerk, gecombineerd met de mooiste liedjes van Immens.

WEES WELKOM! Want zoals het lied Vrij zegt: “Ik ben het meeste vrij met jou erbij!” In 2024 zullen er slechts 4 theateroptredens in Nederland plaatsvinden op locaties met beperkte capaciteit. Wees er dus snel bij.


Op www.tomdingjan.com vindt u de data en de links naar de tickets. Ook kunt u daar een voorproefje beluisteren.

21-10-2024