‘Met Tessie in een Depressie’

Zondag 13 oktober in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op zondag 13 oktober staat de winnaar van de Waterweg Cultuurprijs 2023 op het Podium van De Kroepoekfabriek met de show ‘Met Tessie in een Depressie’: Een muzikale reis rond de thema’s angst, depressie, hechting en mentale kwetsbaarheid gepresenteerd door TESSA, in samenwerking met Young Spirits, 113 suïcidepreventie, het wijkteam, Alles Goed? en Liefs door de Lucht.

‘Met Tessie in een Depressie’

Met Tessie in een Depressie
Tijdens de show kijken we naar de woonkamer van ‘TESSA.’ en luisteren door middel van headphones naar haar depressiedagboek uit de winter van 2021/2022. TESSA is een vrouw van 26 die thuiszit met hechtingsproblematiek, een angststoornis en een depressie. Ze neemt het publiek mee naar haar woonkamer, waar ze weken niet uitkomt tot ze van de dokter aan de antidepressiva moet. Ze hoopt zo dicht mogelijk bij de kern van haar depressie te komen en het gesprek te openen en er zijn hulpverleners aanwezig bij de show om achteraf mee in gesprek te gaan.

TESSA
Tessa is woordkunstenaar en zangeres. Ze maakt poëtische pop met een vleugje R&B en spoken word. Een zonnige verschijning die je op een authentieke manier meeneemt in haar belevingswereld. Ze won de publieksprijs in de categorie singer/songwriter in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam en stond al eerder op o.a. Grasnapolsky, Metropolis en Eendrachtfestival. Ze zet zich in voor mentale gezondheid en heeft met haar project ‘Hee, Ben je oké?’ de Waterweg Cultuurprijs gewonnen.

Het gehele project eindigt met een expositie in Museum Vlaardingen.

Met Tessie in een depressie
Zondag 13 oktober 2024.
Deuren open: 19:00, Start: 19:30, Verwacht einde: 21:30.
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl/

06-10-2024