Laatste Muzikaal Onthaal van het seizoen

Rita Young gaat op vakantie

VLAARDINGEN - Zondag 9 juni is er de laatste Muzikaal Onthaal van dit seizoen. Als vanouds in 't Prikkewater. Na deze apotheose pakken Rita Young en haar amant Jan de koffers om elders verdiend vakantie te gaan vieren. Opgeladen en vol verse energie gaat dit muzikale feest na de zomer weer onverdroten verder.

Laatste Muzikaal Onthaal van het seizoen

Ook dit keer treden er fantastische artiesten op. De opening is met en van John Dame die het Nederlandse lied met veel enthousiasme ten gehore brengt. Hij wordt op de voet gevolgd door Michael Bakker; niet alleen tv-producent, maar ook een meer dan verdienstelijk zanger die niet alleen zijn eigen repertoire brengt. Ook geeft hij een fantastisch optreden als Elvis Presley. Uiteraard in het bekende kostuum.

Verder treden op Sylvia Smit, Glenda Peters en zal Sylvia haar nieuwe single met het publiek delen. Het nummer, dat Morgen heet, en waarvan Glenda Peters de tekst schreef, wordt bij Muzikaal Onthaal officieel gepresenteerd. Glenda zal ook een ingelijste hoesfoto aan haar overhandigen.

Rita Young (wie anders!) verzorgd de presentatie van de show en zal niet schromen zelf ook wat nummers ten gehore brengen.

Eerstvolgende show is op 1 september. Geluidsman Leo Whitlau is op 9 juni jarig, maar zal toch aanwezig zijn. Een welgemeend Lang Zal Hij Leven gaat zeker klinken.

Zaal t' Prikkewater
KW Haven zz 3
3134 KG Vlaardingen

Zaal open: 13.00 uur
Aanvang: 14.00 uur

Reserveren
Telefoon: 06-5376 6126 bij Jan of bij Ria Mudde:  06-2466 5579
De kaartjes kosten EUR 7,50 in de voorverkoop en EUR 10,00 aan de zaal.

29-05-2024