Janny Vermeij stopt met lesgeven Dynamiek

VLAARDINGEN - Over twee weken (half juli) is het zo ver. Dan stopt juf Janny Vermeij met geven van gymnastische lessen bij Dynamiek. Een bijzonder feit dat de vereniging niet zomaar voorbij wil laten gaan.

Janny Vermeij stopt met lesgeven Dynamiek

Janny geeft al liefst zestig jaar les bij Dynamiek. Van jong tot (inmiddels) oudleden hebben haar wijze lessen genoten: meisjes en jongens in bijna alle gymzalen van Vlaardingen.

De laatste tien jaren gaf zij alleen nog maar les aan de 50+ dames. Eerst nog in gymzaal Baarnehoeve in de Holywijk en de laatste jaren alleen nog in de gymzaal Thorbeckestraat. Deze dames komen elke week trouw naar de les en het is een meer dan hechte groep waar lief en leed wordt gedeeld. Is er iemand jarig? Dan wordt er getrakteerd.

Janny bereidde haar lessen altijd goed voor. Noodzakelijk, want zij werkte altijd met muziek. Die muziek zoekt ze overdag uit en past altijd naadloos bij de oefeningen. Ook worden toestellen en materiaal volop gebruikt in haar lessen. Nu zij 85 jaar is en wil stoppen met lesgeven bij Dynamiek.

Om dit afscheid te vieren vragen wij allemaal, die haar kennen en van haar hebben geleerd, om op komen 3 juli a.s. om 20.00 uur in de gymzaal aan de Thorbeckestraat 1 bijeen te komen om juf Janny massaal in het zonnetje en de bloemen te zetten en afscheid van haar nemen.

Laat je komst via een e-mail weten aan: bestuur@vgdynamiek.nl. Dat is handig in verband met de organisatie.

30-06-2024