... en nauwe samenwerking met Het Droompaleisje

IKC De Wereldwijzer breidt opvang uit ...

IKC De Wereldwijzer breidt opvang uit ...

VLAARDINGEN - Op 9 juli 2024 zetten Jan Veenker (Stichting Wijzer in Opvang & Onderwijs), Ibrahim El-Haddioui en Ikram El-Haddioui (Kinderopvang Het Droompaleisje) de handtekening onder een nieuwe huurovereenkomst. De locatie van Het Droompaleisje is gevestigd in het pand van IKC De Wereldwijzer.

Uitbreiding peuteropvang Vanaf augustus 2024 breidt IKC De Wereldwijzer de peuteropvang uit. Er is daardoor plek voor nieuwe peuters, die vanaf nu al kunnen worden ingeschreven. Ouders kunnen hun kind inschrijven via de website van Wijzer.

Nauwe samenwerking
IKC De Wereldwijzer gaat nauwer samenwerken met Het Droompaleisje. Zo zorgen we ervoor dat er een doorgaande lijn ontstaat voor alle kinderen binnen het kindcentrum. Het doel hiervan is om vanaf een jonge leeftijd zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ontwikkeling van het kind. Daarvoor gaan beide partijen verder met elkaar in gesprek komend schooljaar.

IKC De Wereldwijzer
Kindcentrum De Wereldwijzer wil ieder kind optimaal voorbereiden op een positieve en zelfstandige deelname in de maatschappij. Het team vindt dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Daarom wordt er dagelijks heel hard gewerkt aan het goed leren lezen, rekenen, schrijven en spellen. Daarnaast bewegen de kinderen veel, zodat ze goed kunnen leren, samen plezier maken en ontspannen.

We maken je wereldwijs met onze opvang en onderwijs op Kindcentrum De Wereldwijzer.

11-07-2024