Circus BOSSLE komt in Schiedam

Hooggeëerd Publiek!

Hooggeëerd Publiek!

SCHIEDAM - Eindelijk komt er weer een echt Circus naar Schiedam. Het Duitse Circus BOSSLE komt van vrijdag 4 t/m zondag 20 oktober naar de jeneverstad om voorstellingen geven. Haar prachtige grote circustent zal worden opgebouwd aan de Maasboulevard.

241004 Circus Bossle poster2Het is alweer enkele jaren geleden dat er een echt circus in Schiedam te zien is geweest. De sympathieke Duitse circusfamilie Bossle reist al enkele jaren door Nederland om nú dus nú ook in Schiedam neer te strijken. Het hooggeëerde publiek zal kunnen genieten van een keur aan artiesten zoals vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, doldwaze clowns, vuurspuwers en trapezeartiesten. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van en met dieren niet. Zo passeren er onder andere paarden, honden, lama’s, ezels en kamelen de revue.

Wie de circustent betreedt waant zich direct in de nostalgische wereld van rood pluche en klatergoud. Circus BOSSLE presenteert een vernieuwde show. Compleet met prachtige muziek en lichteffecten in een adembenemende carrousel van bijna twee uur inclusief pauze. De artiesten zoeken interactie met het publiek in een ongedwongen sfeer. Hierdoor voelt iedere bezoeker, of die jong of oud is, zich thuis én betrokken.

De feestelijke premièrevoorstelling is op vrijdag 4 oktober en begint om 17.00 uur. De entreeprijs varieert vanaf €14,00 tot €24,00 ... Bovendien is er elke vrijdag een speciale Familie Actie waarbij volwassenen slechts de kinder(entree)prijs betalen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het circus vanaf één uur voor elke voorstelling.

Let op ... Pinnen niet mogelijk

Verdere voorstellingen zijn er iedere vrijdag om 17:00 uur en op zaterdags om 15:00 uur. Op zondag begint de spectaculair show om 13:00 uur en wie op woensdag komt, kan vanaf 15.00 uur genieten.

Meer informatie Surf naar: www.circusbossle.nl of kijk op de Facebookpagina van Circus Bossle.

Komt dat zien ... om het nooit meer te vergeten!

241004 Circus Bossle3

04-10-2024