Naar Zuidwest-Engeland met Rob van Herwaarden en Tineke Franssen

‘Het Zoutpad’ in De Windwijzer

‘Het Zoutpad’ in De Windwijzer

VLAARDINGEN - Op maandagavond 9 september om 19.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor een bijzondere avond rondom het boek ‘Het Zoutpad’ van Raynor Winn. Tijdens deze avond zullen Rob van Herwaarden en Tineke Franssen u meenemen op een reis door de fascinerende wereld van wandelen en natuur.

Rob en Tineke beginnen de avond met een bespreking van ‘Het Zoutpad’, waarin Raynor Winn het verhaal vertelt van haar indrukwekkende voettocht langs de kust van Zuidwest-Engeland samen met haar man. Het boek gaat niet alleen over fysieke uitdagingen, maar ook over de helende kracht van natuur en beweging. In aansluiting hierop zal Tineke Franssen kort ingaan op de impact van wandelen in de natuur op zowel het geestelijk als lichamelijk welbevinden.

Het tweede deel van de avond staat in het teken van Rob en Tineke's eigen avonturen op het beroemde South West Coast Path. Aan de hand van prachtige lichtbeelden nemen zij u mee langs de geschiedenis van het pad, de geografische ligging, de fysieke uitdagingen, en de intense ervaringen van het onderweg zijn. Daarnaast belichten zij het adembenemende natuur- en cultuurschoon dat ze onderweg hebben ontdekt, met speciale aandacht voor een aantal bijzondere hoogtepunten.

Deze avond belooft een inspirerende en informatieve ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in wandelen, natuur en persoonlijke groei. U bent van harte welkom in De Windwijzer, Schiedamseweg 95. Entree is gratis.

Fotobijschrift
Deel van Het Zoutpad in Zuidwest-Engeland

30-08-2024