Mét Schiedamse Anne-Marie Jung in Theater aan de Schie

Het Groot Niet Te Vermijden maakt grootse comeback

Het Groot Niet Te Vermijden maakt grootse comeback

SCHIEDAM - Zo vlak voordat de zomervakantie begint, kondigt Theater aan de Schie een fantastische nieuwe voorstelling aan. Het iconische gezelschap Het Groot Niet Te Vermijden maakt een grootse comeback. De voorstelling is op 23 mei 2025. De aankondiging lijkt misschien wat vroeg, maar wie Het Groot Niet Te Vermijden kent, die weet dat de kaartjes sneller gaan dan een Max Verstappen in vorm.

Met een verrassende tournee samen met niemand minder dan Anne-Marie Jung keert Het Groot terug naar de theaters. De voorstelling is vrijdag 23 mei 2025 te zien in Theater aan de Schie. Kaarten voor deze grensverleggende muzikale comeback zijn nu te koop via www.theateraandeschie.nl.

Met een unieke twist maakt Het Groot Niet Te Vermijden een spectaculaire comeback: de getalenteerde, van oorsprong Schiedamse, Anne-Marie Jung sluit zich aan bij de groep voor een onvergetelijke avond vol muziek en humor. Het publiek kan een show verwachten vol muzikale parodieën, virtuoze sketches en onverwachte wendingen, zoals alleen Het Groot Niet Te Vermijden dat kan.

Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung verwelkomen het publiek graag voor een avond vol plezier, verrassingen en ongeëvenaard entertainment. Het belooft een unieke avond te worden die niemand wil missen! Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung.

Wanneer
Vrijdag 23 mei 2025 om 20.15 uur
Waar
Theater aan de Schie
Toegangsprijs
€ 30,00 per persoon
Kaarten zijn te koop via: www.theateraandeschie.nl.

Fotografie
Annemieke van der Togt

01-07-2024