Gratis bandavond ‘Blikopener’ met GUNMOLL en Two Seconds Before

Neo-noir klinkt door De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op vrijdag 14 juni februari staan GUNMOLL en Two Seconds Before in De Kroepoekfabriek op een nieuwe editie van bandavond ‘Blikopener’. Het genre van de avond is neo-noir rock. Deze bandavond is net zoals elke editie van Blikopener gratis te bezoeken.

Gratis bandavond ‘Blikopener’ met  GUNMOLL en Two Seconds Before

GUNMOLL
GUNMOLL maakt wilde rocksongs, met de verleiding, het gevaar en de opwinding van de  meest bloedstollende crime novels. De band – bestaande uit Jolien Grunberg (zang/gitaar),  Bram Bol (gitaar/productie), Koen van Bemmelen (bas) en Pim de Roij (drums) - vertolkt  verhalen van romantiek, verraad en onderhuidse spanning. Met deze roots is GUNMOLL  gecreëerd: neo-noir-achtige rock, even dansbaar als catchy. Vol verrassende elementen,  wilde rock ’n roll riffs, opzwepende surfrock en oriëntaalse melodielijnen.

De muziek van GUNMOLL vertelt verschillende verhalen: het meisje dat stuit op haar vaders 
pistool, de op wraak beluste verleidster, de moeder die haar dochter behoedt voor de harde 
buitenwereld. Het geluid is opzwepend maar toch koelbloedig en mysterieus. GUNMOLL  stond onder andere al op Eurosonic Noorderslag 2024 en is recent aangekondigd op het  programma van Pinkpop.

Two Seconds Before
Two Seconds Before is een regionale indie/poprockband. Het energieke viertal maakt speelse, frisse rock muziek die soms onverwacht behoorlijk stevig uit de hoek komt. Met  hun muziek willen ze vertellen dat dingen niet altijd soepel hoeven verlopen en iedereen wel  eens worstelt met die problemen. Eigenwijze melodieën, expressieve zang, gelaagde  gitaarpartijen en dynamische drums zorgen voor een bijzondere mix van melancholie en  vrolijkheid in hun poppunk muziek. Ze stonden eerder in Poppodium Jailhouse en op  Klomppop en zijn geselecteerd voor Talentenontwikkelingstraject ‘Popsport Zuid-Holland’.

Deze avond staat dus volledig in het teken van nieuwe talenten in de rockmuziek. De deuren  van De Kroepoekfabriek openen om 20:30 uur, toegang is gratis. Een unieke kans om nieuw  talent te ontdekken.

BLIKOPENER
Vrijdag 14 juni 2024
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl 

03-06-2024