Rotary trakteert

Geen kerstdiner maar theater voor alleenstaanden

Geen kerstdiner maar theater voor alleenstaanden

Jaarlijks organiseert Rotaryclub Vlaardingen het Alleenstaandendiner. Ruim honderd Vlaardingse alleenstaanden worden in de kerstperiode verwend met een heerlijk muzikaal diner in het Delta Hotel.

Door de bekende omstandigheden zocht de club dit jaar naar een alternatief om deze groep te laten weten dat ze niet wordt vergeten. Zij krijgen een kerstpakket aangeboden met daarin o.a. een uitnodiging voor een theatervoorstelling naar keuze in onze eigen Stadsgehoorzaal. Zo kunnen ze met de kerst voorpret hebben met het uitzoeken van de voorstelling en het idee dat er een gezellige avond in het verschiet ligt.

Het pakketje bevat verder een heerlijk geurende plant, een interessant boekje en een lekkere kerststol. De pakketjes worden door de Rotaryleden zelf bij de mensen bezorgd.

“Het gaat om verbinding en de aandacht die we aan deze doelgroep willen schenken,” zegt Inge Ros van de organisatie. “Men kan kiezen uit zes, door de Stadsgehoorzaal zorgvuldig gekozen voorstellingen, ieder met een eigen karakter. Voor ieder wat wils!” Alle voorstellingen worden in het eerste kwartaal van 2021 gegeven.

14-12-2020