Stem voor Beste Beweeginitiatief 2024

Geef 'Stichting Het Startblok' een tillift

Geef 'Stichting Het Startblok' een tillift

VLAARDINGEN - Met veel enthousiasme kunnen we melden dat Stichting Het Startblok is genomineerd voor de finale van de verkiezing Beste Beweeginitiatief 2024.

Deze prestigieuze verkiezing biedt vier regiowinnaars de kans om een bedrag tussen de €1.500 en €3.000 te winnen. Het provinciebestuur ziet het belang in van voldoende ruimte voor sport, ontspanning en recreatie voor alle inwoners, en onze stichting draagt hier graag aan bij met ons project ‘Zwemmentie’.

Het project ‘Zwemmentie’
Ons project richt zich op het aanbieden van zwemactiviteiten voor mensen die te maken hebben met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) zoals MS, Alzheimer en Parkinson. Daarnaast ondersteunen wij ook mensen met autisme, reuma, diabetes, obesitas en visuele beperkingen. Zwemmen is voor deze groepen een fantastische manier om te bewegen en te ontspannen. Door onze inzet kunnen zij ondanks hun beperkingen genieten van het water en de positieve effecten van beweging ervaren.

Wat kunnen we met jouw stem bereiken?
Ons doel is om een tilliften aan te schaffen en te installeren bij onze zwembaden. Deze liften maken het voor mensen die niet zelfstandig het water in kunnen, mogelijk om toch mee te doen aan onze activiteiten. Voor veel van hen zou dit een enorme verbetering betekenen in hun bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid. Maar om dit te realiseren hebben we jouw stem nodig.

Waarom stemmen op Stichting Het Startblok?
Bij Stichting Het Startblok zetten onze vrijwilligers zich dagelijks in om zwemactiviteiten te verzorgen voor zowel kinderen als volwassenen met een beperking. Of het nu gaat om zwemlessen voor kinderen met een beperking of begeleiding voor slechthorende volwassenen, ons doel is om een inclusieve en veilige omgeving te creëren waarin iedereen kan genieten van het plezier van zwemmen.

Met jouw stem kunnen we ons bereik vergroten, meer activiteiten aanbieden en nog meer mensen de kans geven om deel te nemen aan onze zwemprogramma’s. Samen kunnen we een wereld van verschil maken.

Hoe kun je stemmen?
Het stemmen is eenvoudig en kost maar één minuut van je tijd. Tot en met 20 september kun je je stem uitbrengen via de volgende website: https://www.teamsportservice.nl/stem-op-het-beste-beweeg-initiatief/.

Let op
Je stem is succesvol uitgebracht wanneer het balkje op de website groen wordt en de tekst verandert naar ‘Voor gestemd’.

Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen met een beperking kunnen deelnemen aan onze zwemactiviteiten. Stem op Stichting Het Startblok en help ons het Beste Beweeginitiatief van 2024 te worden.

17-09-2024