Zon, zand en klanken

De Kroepoekfabriek programmeert deze zomer op Het Stadsstrand

De Kroepoekfabriek programmeert deze zomer op Het Stadsstrand

VLAARDINGEN - Tussen juli en september staan er weer heel wat concerten op het programma van Het Stadsstrand in Vlaardingen, georganiseerd door De Kroepoekfabriek. Dat betekent met een cocktail (of ander drankje) in je hand genieten van livemuziek. Op zwoele zomeravonden is het heerlijk vertoeven op Het Stadsstrand.

Deze zomer wordt er flink verbouwd in De Kroepoekfabriek, maar dat betekent niet dat er  stil gezeten wordt. Ook dit jaar werken Het Stadsstrand en De Kroepoekfabriek weer samen  om Stadsstrand te voorzien van verschillende soorten livemuziek. Toegang is altijd gratis.

Het affiche aan namen is weer erg divers, enkele voorbeelden zijn: punkband (met ska/folk invloeden) Baby Belushi, Jean Jacques die zijn hiphopact tot uiting brengt samen met zijn  band, de Amerikaanse singer/songwriter Molly Parden en ook de Brielse popband Dousleaf  staat op het programma. Tevens zal op 28 juli de derde editie van Jazz in Town festival  plaatsvinden; een zonnige zondagmiddag met verschillende soorten jazz, zomerse cocktails en heerlijk eten.

Alle acts die De Kroepoekfabriek op Het Stadsstrand zijn te vinden op de website van De Kroepoekfabriek én op die van Het Stadsstrand.

Het Stadsstrand
Waterleidingstraat 2, Vlaardingen

Programma en informatie
www.hetstadsstrand.nl & www.kroepoekfabriek.nl/programma

Foto Stadsstrand
Ron van Rutten

08-07-2024