Cursussen Word en Excel

Bibliotheek Vlaardingen Centrum

Op zoek naar een leuke en gezellige computercursus? De Bibliotheek de Plataan vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden.

Cursussen Word en Excel

Op maandagavond 3 juli start in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100, de 3-delige cursus Word. Word is het meest gebruikte programma voor tekstverwerking. Je leert  documenten maken, bewerken, werken met opmaakprofielen, tabellen en afbeeldingen. Ook  het werken met formulieren en het maken van verzendlijsten wordt uitgelegd.

Op maandag 24 juli uur start de 3-delige cursus Excel. Je maakt kennis met de termen  werkblad, rijen, kolommen en cellen. Je leert simpele berekeningen maken, gegevens  vormgeven en sorteren.

De cursussen Word en Excel bestaan elk uit 3 bijeenkomsten op maandagavond van 19.00-21.00 uur en kosten eenmalig € 5,00.

Aanmelden en meer informatie
Bel voor meer informatie of aanmelden naar de Bibliotheek tel: 085-0436741 (optie 3). Aanmelden kan ook aan de balie, via de website: www.debibliotheekdeplataan.nl  of stuur een mail naar info@bibliotheekvlaardingen.nl.

20-06-2023